Dimarts, 7 de gener del 2014 | 19:34
 ·
TribunaTV
Signa un Vot - El 2014 omplirem les urnes!
Opinió
La fractura social
Damià Pons
Escriptor
Una de les perles del catàleg de desqualificacions que els unionistes llancen contra el procés sobiranista és que el seu desenvolupament acabarà produint la fractura de la societat. El primer que ho va anunciar va ser José María Aznar: va dir, aproximadament, que abans que Catalunya aconseguís independitzar-se d'Espanya ja s'hauria produït la divisió entre els catalans.
Opinió
Abans i després del 9
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
Aquest any que comencem hem de dedicar adequadament els nostres esforços, tant des de la societat civil com des de les institucions i els partits polítics, en el sentit més fructífer.
 ·
Crònica · Política
Certeses i incerteses del 2014
Antoni Reig
Periodista
L'any que ara iniciem, el 2014, té un calendari establert en el procés que ens ha de conduir a la independència, és a dir, sabem, tenim la certesa, que passaran determinades coses. Ara bé, junt amb les certeses, el 2014 apareix carregat d'incerteses ja que moltes de les coses que han de passar --o potser no-- estan condicionades pel comportament i les decisions d'uns i altres. 
 ·
Llibres / revistes
A 500 dies d'un canvi?
 ·
Crònica · Seguretat
Reptes del 2014: construir les forces de defensa de Catalunya
Tanquem un any caracteritzat per la pèrdua de pors i de complexos. Catalunya s'ha aixecat, deixant enrere la submissió, l'auto-odi, i els plantejaments benintencionats però utòpics i contraproduents. Estem tancant tres segles d'esclavitud, reconstruint el nostre estat, i preparant-nos per a tornar a formar part de la comunitat internacional.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
La indústria dels videojocs
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Dilluns passat, varen venir els Reis d'Orient i, com és tradició, van omplir les nostres llars de regals i bons desitjos per a l'any que acabem d'encetar. Una de les qüestions que es posen a debat durant les festes nadalenques i, en especial per als Reis, és quin serà el regal estrella, quin estri, andròmina o giny serà les més regalada pels Reis Mags d'Orient.
 ·
Recull de premsa
Sellarès: "L'unionisme ha començat a virar i a plantejar-se seguir els manuals de desestabilització"
"Cal estar alerta per la gran campanya política, mediàtica i de clavegueres que l'Estat i el nacionalisme espanyol engegarà per capgirar l'opinió pública catalana, comptant amb la connivència dels poders fàctics catalans que viuen del negoci d'Espanya".
 ·
Recull de premsa
Soler: "¿No en sap res, el ministre, de les famílies que es van trencar de veritat a causa de la repressió franquista?"
"Hem d'aprendre a discutir-nos amb aquella alegria amb què debaten a les teles espanyoles, que s'insulten i després van a fer el gintònic tots plegats".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Llibres / revistes
La polèmica vida del general Joan Prim
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí