Dilluns, 20 de gener del 2014 | 19:47
 ·
Crònica · Informe SIC
El ministre Fernandez Díaz fa el ridícul a Israel
La radicalització de Jorge Fernández Díaz és evident al ministeri de l'Interior, al Congrés dels Diputats i fins i tot entre els militants del PP --els més liberals el coneixen amb el sobrenom de legionario Fernández.
Opinió
En defensa del dret a decidir
Jaume López
Expresident de l'ACP i soci fundador de la PDD
No es pot confondre o igualar el 'dret a decidir' amb el clàssic 'dret a l'autodeterminació'. El dret a decidir és un nou principi polític que potser un dia esdevindrà un dret reconegut, com ha passat en les successives ampliacions de drets democràtics. Catalunya hauria de presentar-se com una nació que vol exercir-lo d'acord amb els ideals cívics, pacífics i democràtics que han caracteritzat sempre el catalanisme
 ·
TribunaTV
Signa un vot, amb pas ferm cap a la independència
Opinió
Ai, els matisos
Lluc Salellas
Periodista i politòleg
Un dels avantatges que el procés cap a la independència el lideri el poble i no els gestors polítics és que certes dinàmiques enquistades del parlamentarisme català dels darrers 30 anys queden arraconades. I m'explico.
 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Mèdia.cat s'endinsa de nou en el micromecenantge per fer realitat un nou anuari
El recent pla estratègic del grup de periodistes Ramon Barnils, basat en la recuperació del periodisme d'investigació, contempla la publicació d'un nou Anuari Mèdia.cat, aquest cop sobre els silencis mediàtics del 2013.
 ·
Llibres / revistes
La punta de l'iceberg
 ·
Notícia
Èxit rotund de la recollida massiva de vot de Signa un Vot per la Independència
L'ANC ha recollit 235.000 instàncies en un cap de setmana i ha programat una segona recollida massiva de vots pels propers 22 i 23 de març després de l'èxit en la conocatòria de Signa un Vot per la Independència.
 ·
Recull de premsa
Carod: "Un referèndum no és imprescindible però és molt necessari, reforçaria els resultats d'unes eleccions"
"Després del 9-N estaria bé que es fes un govern deconcentraciónacional amb els dos primers partits com a mínim".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Política
Apel·lem a la consciència democràtica d'Europa
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
El President de la Comissió Europea i els principals líders dels Estats europeus consideren la prohibició de la consulta d'autodeterminació a Catalunya un assumpte intern espanyol. A les properes eleccions al Parlament europeu hem d'explicar que això no és cert perquè el conflicte entre el poble català i el Regne d'Espanya afecte el fonament mateix de la democràcia i reduir-lo a un problema intern espanyol deixa els catalans en l'absoluta indefensió.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí