Dimecres, 29 de gener del 2014 | 15:53
 ·
TribunaTV
TribunaTV a l'acte d'entrega dels Premis Dignitat 2014
Discurs del guardonat Jordi Carbonell
Crònica · Seguretat
Existeix un informe militar per ocupar Catalunya?
Diversos mitjans de comunicació digitals estatals i nacionals han difós aquesta setmana un suposat informe --filtrat segons diuen per l'excoronel Amadeo Martínez Inglés-- on s'hi indica que existeix un pla anomenat Operació Estela que preveu l'ocupació de Catalunya per les forces paracaigudistes, especials i de la legió. Aquesta acció es duria a terme, previsiblement, abans del 9 de novembre de 2014.
Enquesta
La convenció del PP a Barcelona, amb quin objectiu ha estat organitzada?
Opinió
La polseguera de Maroni oculta l'Expo
Jordi Fortuny
Periodista, @jordifortuny1
La visita del president de la Llombardia a Barcelona, a mitjans de gener, va aixecar polseguera a causa dels antecedents del personatge.
 ·
Llibres / revistes
Putin és el principal aliat de Catalunya
 ·
Crònica · Pla de lleida
No li exigiu disculpes
Ivan Mambrillas
Si encara ens fos permès de creure en escatologies seculars, en justícies poètiques, arrencaríem dient: "Arribarà un dia en què el xacrós lumpen, ple de malfiança, encara, cap a qualsevol acció col·lectiva, no podrà tanmateix sinó unir-se i avançar, amb pas lent però resolt, devers ─per exemple─ un convenció de neofranquistes.
 ·
La fotografia · País Valencià
"Això té un nom: censura"
L'ACPV ha denunciat la censura pel tancament de repetidors de TV3 i Catalunya Ràdio, així com el fi de les emissions de RTVV. L'entitat ha avançat que vol convertir la propera diada en una mobilització de tots els sectors "per un País Valencià net de tanta corrupció, mala gestió i autoritarisme".
 ·
Llibres / revistes
Montserrat sota sospita
 ·
Recull de premsa
Porta: "Es repeteix la necessitat de respectar la llei sense tenir en compte que ha estat imposada"
"S'oblida, per exemple, en quines condicions es va redactar i aprovar la Constitució del 1978, amb els poders fàctics del franquisme condicionant el procés".
 ·
Recull de premsa
Villatoro: "L'onada sobiranista neix d'una confrontació d'interessos però s'alimenta de la sensació de menyspreu"
"Si l'opinió pública espanyola hagués respost amb una discussió d'igual a igual, probablement l'onada sobiranista s'hauria estabilitzat o fins i tot s'hauria afeblit".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí