Dimecres, 19 de febrer del 2014 | 16:34
Editorial
Democràcia i un sol poble
L'expresident del Parlament, Joan Rigol, amb fermesa, ja ha aconseguit que més de 1.600 entitats signin el Pacte Nacional pel Dret a Decidir. En la seva darrera reunió al plenari del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Rigol ha demostrat cohesió, il·lusió i fermesa.
Crònica · Política catalana
Catalunya i l'euro-escepticisme
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
A Suïssa els partidaris de limitar la immigració dels països de la Unió Europea s'han imposat en el referèndum. A França, segons les enquestes, el Front Nacional de Marina Le Pen guanyarà la segona posició a les properes eleccions europees. David Cameron s'ha compromès a un referèndum sobre el grau de pertinença del Regne Unit a l'Unió Europea empès per l'alça dels partits euro-escèptics.
Opinió
Empresaris immobilistes
Fèlix Martí
President de Linguapax
Les recents declaracions de representants d'organitzacions empresarials que s'expressen contra el procés d'independència de Catalunya revelen una ideologia immobilista i, sobre tot, un dèficit d'imaginació creativa que també deu ser negatiu a l'hora d'exercir responsabilitats econòmiques.
 ·
Crònica · Pla de lleida
Colpistes
Ivan Mambrillas
La història del colpisme, que sempre crida a taula els mateixos personatges ─representants corporatius i polítics de les classes rectores i, és clar, jerarques de l'exèrcit─, ens dóna una preciosa informació a l'hora fixar la naturalesa dels moviments, públics i privats, de Joan Rosell et alii.
 ·
Notícia
Homenatge a Paco Candel 50 anys després del seu llibre 'Els altres catalans'
Mas ha presidit aquesta setmana l'acte institucional commemoratiu del 50è aniversari de l'edició d'Els altres catalans, de l'escriptor i periodista Paco Candel, organitzat per la Generalitat i la Fundació Paco Candel.
 ·
Llibres / revistes
La ciutadania ho ha de saber
 ·
Notícia
Presentació de l'assemblea sectorial 'Mossos per la independència'
El proper divendres 31 de febrer a les 19 hores a la sala d'actes del col·legi oficial d'Advocats i farmacèutics (C/Enric Ossó, nº1) es presentarà l'assemblea sectorial Mossos per la Independència.
 ·
Recull de premsa
Rahola: "És impensable que societats tan dinàmiques i fortes com la catalana o escocesa quedessin fora de l'euro"
"Europa no és un club d'estats, només, és sobretot un club d'interessos econòmics, i és impensable que aquests interessos deixessin fora milions de consumidors".
 ·
Recull de premsa
Font: "Mai una direcció del PSC no havia pres una decisió unilateral que impliqués l'abandó dels seus supòsits fundacionals"
"El PSC s'ha alineat amb el no del PP i de Ciutadans el que suposa un resultat devastador [...]. Ha estat una autèntica destralada al bell mig de l'espai socialista".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí