Dimecres, 12 de març del 2014 | 20:18
Crònica · Política catalana
L'extrema pobresa clama una transformació transversal del país
El procés nacional no pot córrer el risc d'abandonar les qüestions socials. La transformació lògica que ha de viure Catalunya en els propers mesos com a conseqüència de les aspiracions nacionals demana a crits una reconfiguració de l'estructura i el funcionament dels instruments que les institucions catalanes dediquen a paliar, evitar i combatre l'extrema pobresa.
Opinió
El consens dels partits en unes plebiscitàries
Isidre Palmada
Professor
L'Artur Mas va fer unes declaracions molt interessants, en el programa El món a Rac1 aquest 7 de març. Presumint que Madrid no deixarà fer políticament res de res i fins i tot, posarà pals judicials a les rodes, Mas va començar a bastir les plebiscitàries.
 ·
Crònica · Política catalana
Deures
Ivan Mambrillas
Coses que cal no fer abans de la consulta. Escoltar les declaracions dels ministres espanyols a propòsit del fatal emplaçament polític i geoestratègic de la república catalana. O de la viabilitat econòmica de la independència. O de l'ontologia, ahistòrica i de ciment armat, de la nació espanyola.
 ·
Notícia · Societat civil
Campanya de l'ANC als turistes de la capital catalana
L'ANC ha decidit explicar el procés sobiranista entre els turistes que es troben a Barcelona amb motiu del partit de Champions League entre el FC Barcelona i el Manchester City d'aquesta setmana.
 ·
Recull de premsa
Villatoro: "La cultura catalana necessita una xarxa civil forta que mantingui la relació cultural entre els territoris"
"Si el procés triomfa no pot significar el bandejament de la cultura compartida a València i les Balears (i l'Aragó). I si el procés no surt prou bé, la unitat cultural serà encara més vital".
 ·
Recull de premsa
Espada: "L'aliança d'ERC amb NECat enllaça amb la reconfiguració de l'espai socialdemòcrata"
"L'eixamplament de l'espai socialdemòcrata nacional aporta diversitat i resta hegemonies".
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Els Godó i la seva 8TV controlaran TV3
Quico Homs i els seus xitxarel·los estan emprenyant tot el sobiranisme, que és una gran part de CDC, UDC, ERC, ICV i el PNDD. És un fet contrastable, tan sols cal preguntar-los-ho. Tothom pensa el mateix: tanta incompetència fa dubtar de quin és el tipus de relació antinatura que porta la cúpula de la CCMA a vendre la televisió pública i nacional (TV3) als interessos dels poderosos unionistes.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí