Dijous, 10 de abril del 2014 | 18:52
Opinió · Política
Ibarretxe, Mas, Euskadi, Catalunya
Miquel Sellarès
Periodista
Ahir vaig tenir una experiència interessant, imprevista: participar en una tertúlia radiofònica d'EiTB Ràdio Euskadi per valorar el resultat de la sessió monotemàtica al Congrés on hi van participar els tres representants del Parlament de Catalunya.
Opinió
Avergonyir l'Estat espanyol
Fèlix Martí
President de Linguapax
Van redactar una constitució blindada per impedir la separació de Catalunya i ara l'han invocat per afirmar que no poden autoritzar una consulta que obri la porta a un procés d'autodeterminació dels ciutadans de Catalunya. Volen fer creure que un règim democràtic es redueix a l'acatament de les lleis vigents.
 ·
Notícia
Mossos per la Independència: presentació a Lleida
Demà divendres 11 d'abril a les 20:30 hores al centre cívic de Balàfia (C/Terrassa, nº1) de Lleida es presentarà l'assemblea sectorial Mossos per la Independència.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Manuel Valls: avi català, catòlic, republicà
Manuel Valls (Barcelona, 1962), el nou primer ministre de França, reivindica "la figura del seu avi català, catòlic i republicà". Ho afirma Samuel Pruvot, cap de redacció de la revista Famille Chrétienne.
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "Volem poder comprovar democràticament si som la majoria"
"Explorarem totes les vies democràtiques per poder emancipar-nos. Nacionalment i socialment. Estarem oberts al diàleg i a la negociació que es plantegin en efectives condicions d'igualtat".
 ·
Recull de premsa
Marín: "S'ha intentat aplicar la medicina del pla Ibarretxe. Alguns ja deuen entendre que la jugada no els ha sortit gens bé"
"La conclusió és que no hi ha contraproposta negociadora. Aquesta és la clau: no hi ha resposta alternativa".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí