Dimarts, 6 de maig del 2014 | 19:50
 ·
TribunaTV
El 14 de juny decidim escola catalana
Crònica · Política catalana
El PSC diu prou a Navarro i Lucena
A can PSC darrerament hi passen moltes coses, el carrer Nicaragua bull. El ridícul constant del seu portaveu, Maurici Lucena, que s'ha convertit en el protagonista dels acudits dolents dels militants del PSC, i el ridícul de Pere Navarro com a primer secretari, han començat a molestar i decebre el propi aparachi socialista.
Opinió
El PP vol utilitzar la comunitat jueva contra Catalunya
Pep Martí
Llicenciat en Història i periodista
En l'actual embat entre Catalunya i l'Estat no hi ha cap camp que resti al marge de l'ofensiva de l'espanyolisme. Faltava la comunitat jueva.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Potenciar el talent i l'emprenedoria, des de l'aula
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
El passat cap de setmana, es va fer el primer Hackathon de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Una jornada de 24 hores, ininterrompudes, dedicades al desenvolupament de projectes interactius i, en especial, de vinculació entre els dispositius mòbils i la televisió.
 ·
La fotografia
L'ANC prem l'accelerador per a ampliar la majoria social per la independència
L'Assemblea ha iniciat la campanya 'Estem preparats' amb la qual vol mostrar amb arguments sòlids que el país està preparat per ser el proper estat d'Europa.
 ·
Crònica
Escrivint en anglès sobre Catalunya: cinc regles d'or
Àlex Calvo
Expert en seguretat i defensa a l'Àsia i catedràtic convidat a la Universitat de Nagoya (Japó)
Un aspecte essencial de la batalla per la llibertat és imposar la nostra narrativa a nivell internacional, evitant que la propaganda espanyola distorsioni la realitat del que està passant al Principat de Catalunya.
 ·
Recull de premsa
Alzamora: "Només se m'acut una solució: votem d'una vegada"
"Ens movem en el terreny de l'especulació. Això sí: il·lusionant l'una, exasperada l'altra. Només se m'acut una solució: votem d'una vegada".
 ·
Recull de premsa
Casals: "Mantindrem aquesta tensió positiva al davant, al costat o al darrere dels representants polítics"
"Vivim un futur esperançat que té una base molt sòlida en el present. El camí no és fàcil, però compartim l'alegria, la confiança i la solidaritat".
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
S'albira un gran canvi imparable
En aquests darrers 4 anys diversos membres del Col·lectiu Joan Crexell hem fet desenes de conferències, xerrades i debats amb posteriors sopars, i això ens ha permès conèixer les reivindicacions i també les reflexions de la gent més sensibilitzada del país quant a les qüestions polítiques, socials i nacionals. Això fa que poguem dir, des d'aquest col·lectiu i amb rotunditat, que s'albira un gran canvi.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí