Dimecres, 2 de juliol del 2014 | 19:22
 ·
Crònica · Pla de lleida
Per què Ciutadans agrada tant als feixistes?
Ivan Mambrillas
Hi va haver càndids que van abraçar Ciutadans com una mena superació dialèctica del plet Catalunya-Espanya gràcies a la qual s'entronitzaria políticament l'individu.
Opinió
Concentrar el vot independentista
Vicenç Villatoro
Periodista i escriptor
Per aconseguir la independència de Catalunya, el moviment sobiranista ha d'estar disposat a una sèrie de sacrificis. Segurament no el més gran però sí el més urgent, el més necessari i el primer que ens trobarem en ordre d'aparició en pantalla serà el de concentrar el vot: votar tots junts en unes eleccions de caràcter plebiscitari. És un sacrifici i una incomoditat. 
 ·
Notícia
L'ANC unirà el món empresarial el 5 de juliol al Món Sant Benet
L'Assemblea aproparà a la societat catalana la veu dels empresaris catalans el proper 5 de juliol en la trobada La veu dels empresaris en el procés d'independència.
 ·
La fotografia · Illes Balears
Joves de Mallorca per la Llengua, 20 anys de lluita pel català
L'entitat ha volgut celebrar la data amb la presentació del Manifest Jove per la Llengua per fer front comú en favor de la defensa i el foment de la llengua catalana.
 ·
Recull de premsa
Boix: "L'Estatut no reconeix cap dret polític als ciutadans espanyols que, després de néixer a Catalunya, s'han traslladat"
"Llegeixo que [...] la llei de consultes ha conclòs que a la consulta del 9-N hi podran votar: 1) els ciutadans espanyols amb condició política de catalans [...], 2) els catalans residents a la resta de l'Estat, i 3) els nacionals d'estats de la UE".
 ·
Recull de premsa
Requejo: "Al PSC li cal un canvi real de contingut polític en els àmbits social, democràtic i nacional"
"Fa massa temps que el PSC és un partit analíticament pobre i políticament conservador. No té discurs alternatiu sobre la crisi ni sobre la regeneració democràtica. [...] Actualment ofereix una imatge de partit trist, d'esperit envellit, desconnectat de la societat".
Opinió · Política
La història truca a la porta d'ERC
Pep Martí
Llicenciat en Història i periodista
La història potser no es repeteix, però s'entossudeix, amb vocació de mestra sàvia, a ensenyar-nos camins de represa per si la volem escoltar. El moment que viu el país és excepcional, té elements d'etapa fundadora, en un tombant que comparteix, en bona part, amb l'escenari polític i social que travessa l'Estat espanyol.
 ·
Crònica · Societat civil
Ã’mnium, eina per a construir el futur
Miquel Sellarès
Periodista
A dia d'avui Òmnium Cultural avança progressivament i regular cap a dues fites: la de gaudir de 50.000 socis i la de poder-se autofinançar.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí