Divendres, 5 de setembre del 2014 | 20:24
Opinió
Unitat i serenitat davant del procés
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
No cal dir que la situació dels mitjans per crear opinió pública en aquests moments a Catalunya ja es preveia complicat tenint en compte la premsa i la televisió espanyoles en general i el seu intent d'influir en l'opinió pública catalana. Però també per la circumstància d'alguns factors que s'han produït i que eren imprevisibles. No entraré a fons en el cas de l'expresident Jordi Pujol i Soley perquè continuo sense veure clars els factors i les motivacions que hi intervenen --i, encara menys, el calendari que s'ha triat per a fer-ho públic i, sobretot, qui ha determinat aquest calendari.
 ·
TribunaTV
Catalonia plays a decisive match on 9 November 2014
Opinió
Som titelles de l'Estat?
Miquel Sellarès
Periodista
Aquests dies he rebut l'invitació per parlar de l'afer Jordi Pujol de dues televisions espanyoles. I per parlar dels "sectors dels negocis" de CiU, dels fills... etc.
Opinió
Independència sociològica
Manuel Pérez Nespereira
Doctor en història
Escrivia Francesc Cambó el 1930 que "a Catalunya el separatisme és més un sentiment que una convicció, i és, essencialment, un sentiment reflex".
Opinió
Jo, republicà!
Alfred Pitarch
Candidat a l'alcaldia de Reus 2015
Fou Plató (428-347 aC) qui a la seva obra La República va posar els fonaments teòrics pel desenvolupament de la teoria del bé comú. En aquesta obra Plató defenia que el bé comú, com a finalitat de l'Estat, transcendia els béns particulars en tant que la felicitat global havia de ser superior a la felicitat dels individus.
 ·
Crònica · Seguretat
Qui és l'estat islàmic?
Marc Costa
Advocat i politòleg
Un nou actor ha irromput amb força en el panorama del gihadisme islàmic.
 ·
Notícia · Illes Balears
El fracàs de Bauzá, punt per punt
Els principals sindicats i associacions de les Illes han desglossat en cinc punts les dades que corroboren el fracàs de la implantació del Tractament Integral de Llengües (TIL), un model lingüístic pensat per a eliminar la immersió lingüística a les aules del territori.
 ·
Recull de premsa
Xirgo: "Vostès, els de la data i la pregunta de la foto de Palau, facin el favor d'anar a l'una"
"És a les nostres mans i correm el perill d'espatllar-ho. Perquè mentre a Madrid [...] tots van a l'una i tenen tots els aparells d'estat al seu favor, nosaltres ens anem discutint".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí