Dilluns, 3 de novembre del 2014 | 21:20
 ·
TribunaTV
Una trucada, un vot
Crònica · Societat civil
Acollonir les institucions i els funcionaris
El col·lectiu de l'Informe SIC, després de consultar i contrastar diferents fonts, pot afirmar des d'aquesta crònica que l'Estat, les seves clavegueres i els poderosos al servei d'Espanya estan prement l'accelerador per intentar enderrocar el President Mas --la bèstia negra de l'Estat-- i frustrar així el 9N.
Opinió · Societat civil
I tanmateix, la remor persisteix
Jaume Marfany
Vicepresident de l'Assemblea (ANC)
Fa molt de temps que ho diem. Ho vam dir al setembre, a l'octubre i, per si algú encara no se n'ha assabentat ho tornem a dir ara: el 9 de novembre votarem i el 9 de novembre guanyarem!
Opinió
El calendari i el full de ruta del President
Víctor Terradellas i Maré
Secretari de relacions internacionals de CDC
La velocitat amb què se succeeixen els fets que afecten el procés de transició nacional que estem vivint potser ens impedeix analitzar-los amb la justa mesura.
 ·
La fotografia
Dos Nobels de la Pau, entre d'altres, reclamen la consulta
Els ressò internacional del procés català i la consulta per la independència comença a despertar actituds de compromís muralles enllà. Aquesta setmana, deu personalitats amb reconeixement internacional --entre ells, dos Nobels de la Pau-- han demanat a Madrid que deixi votar als catalans.
 ·
Notícia
Sopar per la independència
La culminació de la campanya a favor del 9N de l'ANC, a La Granada del Penedès, comptarà amb una conferència el proper 7 de novembre a les 21 hores a càrrec d'un dels impulsors de l'ANC, Miquel Sellarès.
 ·
Recull de premsa
Gifreu: "La transició nacional es troba en un dels moments més crítics si no s'acorda un pla C"
"Cal un pla unitari d'acció, un gran acord de mínims per tal de marcar un horitzó clar i esperançat al poble de Catalunya".
 ·
Llibres / revistes
Legalitat i legitimitat de votar per la independència
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Madrid
Som un sac de boxa
Una de les confessions polítiques més interessants dels últims temps la va fer Mariano Rajoy el 12 d'octubre: "Yo no sé muy bien quién manda ahí" en referència al nostre país. La part interessant de la frase és aquest enigmàtic ahí. El procés ha tingut l'encert d'evidenciar la desconnexió mental definitiva entre l'estat espanyol i Catalunya. A Madrid ja donen per fet que refer l'encaix és impossible i han optat per servir-se'n de cara als seus.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí