Dimecres, 12 de novembre del 2014 | 20:26
Crònica · Seguretat
CESICAT i ciberatacs: quan li veus el cul dius que és femella
Avui, davant els mitjans i la opinió públics, el mateix President de Catalunya ha explicat què és viure en una societat hiperconnectada i els efectes que pot tenir no estar preparats en aquest camp.
 ·
Llibres / revistes
Legítima victòria
 ·
Crònica · Informe SIC
L'esclerosi de l'unionisme
El 9N és una victòria indiscutible de la revolució democràtica i nacional en marxa avui dia a Catalunya. I és alhora un fracàs de l'unionisme el qual, sense projecte alternatiu, s'ha basat en les lleis del postfranquisme fetes amb la pressió dels franquistes i dels golpistes militars. I amb l'únic argument de la por i la sagrada unitat d'Espanya. Aquesta estratègia de l'unionisme s'ha estimbat contra la voluntat de més de 2,3 milions de ciutadans que exigeixen dret a decidir.
Opinió · Política
9N: l'equivocació d'una part del federalisme català
Jaume Bosch
Diputat d’ICV al Parlament de Catalunya
La jornada del 9N ha estat un èxit indiscutible: més de dos milions tres-centes mil persones han anat a votar en el procés participatiu.
Opinió · Política
Volem la consulta definitiva
Montserrat Candini
Portaveu adjunt de CiU al Senat
La diada del 9-N serà recordada com una jornada històrica a Catalunya. Les catalanes i els catalans hem viscut una veritable lliçó de democràcia, una victòria de la llibertat contra el ridícul i absurd discurs de la por atiat des del PP i des del govern de l'Espanya més rància. 
 ·
Llibres / revistes
Els municipis compromesos amb el 9N
 ·
Crònica · Pla de lleida
L'enemic
Ivan Mambrillas
L'enemic és indigne perquè és intel·lectualment deshonest: no es vol constret pel món referencial, objectiu, a l'hora de proposar interpretacions polítiques
 ·
Recull de premsa
Llansana: "Ara cal compartir un full de ruta i un calendari; les segones voltes s'acostumen a dur a terme prop de les primeres"
"Posem data, pactem el programa electoral i, després, que persones i partits es posin al servei d'aquest objectiu comú des d'on siguin més útils."
 ·
Recull de premsa
Casas: "El procés participatiu, tot i no ser vinculant, s'assembla més a un referèndum 'real'"
"El sí-sí està en condicions de guanyar i una consulta amb una pregunta binària --que esborrés, per tant, la tercera via, tot i que ha demostrat que té el seu espai-- el beneficiaria".
 ·
Crònica · Política catalana
Gràcies als més de 40.000 voluntaris; ara el full de ruta del CATN
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Els 2.305.290 vots del diumenge fan quasi irreversible el procés cap a la independència. Aquest gran èxit es deu, sobretot, a les desenes de milers de voluntaris de la campanya "Ara és l'hora" que han encomanat el seu entusiasme a milions de conciutadans. És just i necessari donar-los-hi les més sentides gràcies. En un estudi de resultats electorals de "La Vanguardia" Carles Castro situava la xifra del punt de no-retorn en 2.500.000 de vots per la independència, el 40% del cens.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí