Dijous, 27 de novembre del 2014 | 21:01
Opinió · Política
Qui es queda quiet acostuma a perdre
Lluc Salellas
Periodista i politòleg
Constatacions (1). La mobilització social és capaç de tot. Fa tan sols 2 anys i tres mesos, abans de la manifestació de l'11 de setembre, ningú va ser capaç de fer una projecció que s'acostés ni a la meitat de la realitat que viu avui Catalunya.
Opinió
Setmana intensa de novembre
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
Aquesta setmana hem tingut i tindrem el discurs de Duran i Lleida, el discurs del president Artur Mas i la vinguda a Catalunya de Rajoy, president del govern espanyol... Vet aquí algunes consideracions que em venen al cap.
Opinió
El Senat a Barcelona: no han entès res
Miquel Sellarès
Periodista
Després del tsunami democràtic i nacional que es produeix en una societat com la catalana, adulta i pacífica, sembla mentida que als companys socialistes se'ls acudeixi com un gran avenç portar a Catalunya la mòmia política del Senat, una estructura caduca i sense funcions.
 ·
Crònica · Afers religiosos
El papa Francesc observa cordialment Catalunya
El papa Francesc observa amb cordialitat Catalunya i Barcelona. Aquesta observació papal és especialment interessant i oportuna si es té en compte com està la situació política catalana, i quina és la funció de l'Església a la societat.
 ·
Recull de premsa
Cardús: "No s'haurà de votar el president Mas, ni Junqueras, ni Forcadell. La llista serà per votar independència"
"És important que hi hagi gent preparada i professionals de prestigi, que sàpiguen treballar en equip i que no els tremolin les cames".
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "La llista transversal planteja el problema evident de qui i com fa la llista"
"Com s'hi participarà? Primàries obertes? També és difícil pensar en una llista que es vulgui de país i que només acabi incloent dues o tres de les formacions signants del pacte de fa un any".
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
25-N: Mas en estat pur
Ahir al Fòrum davant de més de 3.000 persones i en directe pel canal 3/24 el president de la Generalitat, Artur Mas, es va dirigir a molts dels seus adeptes, a la societat, a uns centenars d'observadors plurals i a més de 200 periodistes nacionals, estatals i internacionals. Un gran èxit amb escenografia austera però espectacular. Segons diverses fonts, ni la direcció de CDC ni la d'UDC ni el propi govern sabien amb detall quin seria el plantejament de Mas.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí