Divendres, 12 de desembre del 2014 | 21:54
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
La feina ben feta de l'ANC i Ã’mnium Cultural
Quan els llibres d'història escriguin i expliquin la transició nacional que des del 2010 s'ha dut a terme a Catalunya, a més de la torpesa i el radicalisme de l'Estat caldrà que també subratllin el paper d'Òmnmium Cultural i de l'Assemblea (ANC), que durant aquests anys ha sensibilitzat i mobilitzat la societat civil tot respectant la pluralitat dels seus components i intentant que aquests no siguin manipulats per institucions, partits ni grups de pressió.
Opinió
Crítiques afectuoses a Esquerra
Fèlix Martí
President de Linguapax Internacional
Admiro la llarga trajectòria de fidelitat a Catalunya protagonitzada per una Esquerra que no va defallir ni amb la repressió de la dictadura ni amb les rebaixes de la transició democràtica espanyola.
Opinió
A propòsit dels Drets Humans, un edifici en blau
Mireia Canals i Botines
Secretària General de l’Euroregió Pirineus- Mediterrània
Repassava encuriosida les manifestacions que es fan arreu a propòsit de la celebració del seixanta-sisè aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans
 ·
Llibres / revistes
El Museu de Disseny de Barcelona
 ·
Recull de premsa
Nadal: "De les decisions de Mas i Junqueras en depèn l'aval dels indecisos al seu projecte"
"No sé si Oriol Junqueras estarà disposat a donar garanties al 67,7% dels ciutadans que reclama un referèndum. [...] No sé si Artur Mas serà capaç de comprometre en un programa d'emergència social, amb un calendari de mesures".
 ·
Recull de premsa
Culla: "Quan el PP parla de "reforçar la presència de l'Estat a Catalunya" pensa en fer més visible la Policia Nacional i la Guàrdia Civil"
"És el que es podria anomenar la "fórmula Llanos de Luna", que tants èxits ha recollit ja, i que tantes tardes de glòria ens reserva encara".
 ·
Crònica · Informe SIC
6-D. L'Estat diu prou davant del fracàs de l'unionisme
Cal tallar caps i canviar el rumb: aquesta és la consigna que s'estén a l'Estat després de l'estrepitós fracàs del dia de la Constitució a Catalunya. Madrid no entén com no s'ha aconseguit una capacitat de mobilització notable a Catalunya amb la inversió feta a les clavegueres, i la intervenció del CNI, dels Sorayos, de les terceres vies i de "fantasmes" com Societat Civil Catalana --sumats al telepredicadors presents als mitjans catalans.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí