Divendres, 9 de gener del 2015 | 18:55
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Mas i Junqueras: seny, responsabilitat i patriotisme
El president Mas porta 48 hores erosionant ERC i Junqueras i el seu partit callen... i el que podrien dir! Entèn el país la prudència d'ERC? Allò que està clar és que, avui, la prioritat és l'acord i unes eleccions plebiscitàries urgents. ERC, les seves bases i els seus entorns han estat els capdavanters del procés nacional durant les dues últimes dècades, i això fa que ningú no pugui dubtar dels republicans.
Opinió
Si cal, estem preparats
Jaume Marfany
Vicepresident de l'Assemblea (ANC)
No van venir amb el nou any, ni tampoc ens la portaran els Reis. La tan esperada convocatòria d'eleccions avançades es fa esperar molt més del que caldria. El temps, però, s'acaba i, en no més de 15 dies, la incògnita s'haurà d'haver desvelat. 
 ·
Notícia
"Ser espanyol i militar a Catalunya de vegades costa"
Josep Palouzie, igual com Josep Peris, és un exemple de militar català que ha sofert una transformació psicològica en els darrers anys en veure les dificultats que la societat catalana li ha posat per integrar-se en el seu futur nacional.
 ·
Crònica · Seguretat
Mossos i terrorisme jihadista
El terrorífic atemptat contra el setmanari Charlie Hebdo, a més de ser un atemptat a la llibertat d'expressió i a la llibertat religiosa en l'Europa occidental, és també una demostració de la necessitat d'augmentar la intel·ligència i la informació policial vers el moviment gihadista.
 ·
Recull de premsa
Culla: "Es pot estar a favor o en contra de les plebiscitàries. Però no es poden presentar com una ocurrència de Mas"
"Les generals del març del 2004 van resultar, sobretot a Catalunya, un espectacular plebiscit contra Aznar i els abusos de la majoria absoluta del PP".
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "No hi ha cap avantatge clarificador en la renúncia a pronunciar-se ara sobre quin camí es prefereix"
"Les eleccions ja haurien d'haver estat convocades. Per convicció del president. Per conseqüència amb la jornada del 9-N. No és suficient?"
 ·
Crònica · Madrid
Espanya contra Espanya: una oportunitat
Hi havia, durant els anys de la bombolla immobiliària, una idea d'Espanya: aznarista, desafiant, néta de la tradició imperialista de Castella. Amb el retorn del PSOE a la Moncloa va fer forat una altra idea de l'estat espanyol: vaporosament plural, còmode en la inconcreció, que buscava complicitats a cops de talonari. Tot això, però, ja és cosa del passat.
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí