Dilluns, 2 de febrer del 2015 | 18:35
Crònica · Política
Mobilitzats pel futur
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
La majoria social per la independència no pot dubtar d'ella mateixa, no pot afrontar compungida les tres eleccions d'enguany. Hem de tornar-nos a mobilitzar guanyar les municipals, les catalanes i les espanyoles i demostrar als països democràtics del món, de manera triplicada i contundent, la voluntat d'independència de la majoria poble català. Per vèncer a totes tres eleccions ni podem dubtar de nosaltres mateixos, ni podem mirar-nos el melic.
Opinió
Les altres eleccions
Josep-Lluís Carod-Rovira
Polític i escriptor
Els ulls fits, finalment, en el dia de les properes eleccions al Parlament de Catalunya, no podem perdre de vista una altra data electoral molt més propera en el temps: el diumenge 24 de maig, jornada per a escollir els integrants dels nous ajuntaments. Però no és d'aquests comicis de què voldria parlar, sinó d'uns altres que es produiran, exactament, el mateix dia.
 ·
Crònica
"Canal 9 s'ha de reobrir perquè és totalment viable"
Un nou llibre publicat per 5 professionals de la comunicació valencians apunta a una possible reobertura del canal públic valencià el proper mes d'octubre.
 ·
Recull de premsa
Villatoro: "Fins quin dia estaven eufòrics i quin dia van començar a estar desanimats?"
L'escriptor ha qüestionat als lectors "quin és aquest moment" del sobiranisme i "fins quin dia estaven eufòrics i quin dia van començar a estar desanimats".
 ·
Llibres / revistes
#27S2015 eleccions per la independència
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Llibres / revistes
L'Europa de les desigualtats
 ·
Crònica · Política catalana
5 objectius de l'independentisme, des d'avui fins al 27S
Roger Buch (@rogerbuch)
Politòleg. blocdenroger.blogspot.com
Una victòria clara de l'independentisme el 27S és condició necessària però no suficient per proclamar l'estat propi amb garanties d'èxit. Sembla que el setembre sigui molt lluny, però cal arribar-hi amb els deures ben fets. Aquests són cinc objectius que caldria tenir assolits abans d'anar a votar al setembre.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí