Dimarts, 3 de febrer del 2015 | 18:54
 ·
TribunaTV
#DónaVeu als silencis mediàtics!
Crònica · Política catalana
Respectem els referents: Josep Benet
Miquel Sellarès
Periodista
En un cicle històric en el qual hi manquen referents i estadistes com és l'actual, cal ser contundents amb la defensa d'aquells referents que han fet possible amb el seu exemple, dignitat i mestratge que es pugui produïr en els darrers anys l'eclosió d'un pensament i una estratègia nacionals a Catalunya. És una irresponsabilitat filtrar certes informacions en les que s'hi qualifica a Benet com a "dirigent comunista", ja que Benet va actruar transversalment essent un referent tant en el cristianisme com en el catalanisme i al moviment obrer.
Opinió
Colonització intel·lectual i afectiva
Fèlix Martí
President Honorari de Linguapax Internacional
El procés cap a la construcció de l'estat propi ha de saber vèncer la guerra ideològica i sentimental promoguda pels poders espanyols.
 ·
Notícia
Nova campanya de micromecenatge per a un nou Anuari de Mèdia.cat
El Grup de Periodistes Ramon Barnils i la Fundació ESCACC han enedegat aquesta setmana una nova campanya Verkami per al finançament d'un nou Anuari Media.cat dels silencis mediàtics, enguany centrat en l'any 2014.
 ·
Recull de premsa
Cardús: "Que baixi la bromera provocada per les grans mobilitzacions no tan sols no és negatiu sinó necessari"
"Cal arribar-hi serens, carregats de bons arguments, amb prou fortalesa per resistir les darreres i màximes dificultats".
 ·
Recull de premsa
Xirgo: "Ja sabem on era i on és Duran i Lleida. Però, i Unió?"
"En comptes de demanar explicacions a Duran, que és el que hem fet durant molt temps, potser, vista la coherència del seu líder, les hem de demanar a Unió".
 ·
Crònica · Madrid
Susana Díaz, Chacón i Catalunya: la batalla que ve
Mentre s'està pendent dels líders de Podemos, que dissabte ompliran de gom a gom el centre de Madrid, no es parla de Susana Díaz. I la presidenta andalusa és a qui de veritat temen al PP, de la mateixa manera que els populars catalans no perden de vista Carme Chacón. La correlació de majories a Catalunya i a Espanya que es configurarà després del cicle electoral d'aquest 2015 tindrà conseqüències decisives.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí