Dimecres, 25 de febrer del 2015 | 19:57
Crònica · Política catalana
Més sentències de TC: bon vent i barca nova
L'Estat espanyol encara té por que el poble català pugui ser consultat democràticament sobre el seu propi futur polític. L'evidència ha estat demostrada aquesta setmana, de nou, amb una altra sentència del Tribunal Constitucional --el mateix alt tribunal que va fer irreversible el procés d'independència el passat 2010-- que ha tombat dos preceptes de la Llei catalana de consultes i la totalitat de la convocatòria del 9N.
 ·
Notícia
La CUP, de transcendir el municipalisme al 24M
Les Candidatures d'Unitat Popular (CUP), que van arribar al Parlament amb un domini prou representatiu del món muncipal, enfronta ara les municipals del proper maig amb l'objectiu de consolidar-se de cara al 27S.
Opinió
Una sandàlia i un CD
Iolanda Llambrich
Periodista
En un món ideal les institucions són respectades, transparents, útils i, el millor de tot, els ciutadans que decideixen la seva composició les respecten, les coneixen i controlen, i les consideren útils.
 ·
TribunaTV
"Ens veiem a l'ONU. Bon vent i barca nova"
 ·
Crònica · Pla de lleida
Un espectacle excitant
No és pas lamentable, sinó deliciós, l'espectacle que enfronta, d'una banda, l'alcalde Ros, una mitjania política astutament envoltada de nans aduladors, i, de l'altra, la seua exmà dreta, un nan inopinadament díscol i víctima de la il·lusió ─per efecte de l'espill valleinclanesc que, al PSC de Lleida, deu ser una tinença d'alcaldia─ d'alçar uns quants pams de terra.
 ·
Recull de premsa
Branchadell: "La UE i les potències occidentals permetrien que un Estat català independent no tingués exèrcit?"
"El bonisme, que diria aquell, està molt bé, però si això de l'Estat propi ha d'anar de debò a cert sobiranisme li fa falta una bona dosi de real politik també en política de defensa".
 ·
Recull de premsa
Terribas: "El treball de l'ANC requereix serenor i no deixar-se influir per insinuacions interessades"
"Ha de quedar clar que l'ANC treballa intel·ligentment, amb prudència i constància, per aconseguir l'objectiu final d'un Estat català, la qual cosa requereix serenor".
 ·
Llibres / revistes
La gran estafa del postfranquisme
 ·
Crònica · Política catalana
La fera ferotge
David Basora
Economista
Davant dels moments històrics que s'apropen crec que ens cal mirar al passat per encarar el futur. Res serà com ha estat i el que ha estat serà modificat, cap a un costat o cap a un altre, però no podem defugir la cruïlla en la que es troba el país i la nostra cultura. És la nostra herència. Hereus d'un llegat generat, com a mínim, al llarg d'un mil·lenni i que fa escac a la nostra dignitat.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí