Indica publicitat
Diumenge, 11 de desembre del 2016
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 12 de setembre del 2011 | 15:58
Recull de premsa · Comunicació

Mònica Terribas: "Si la privada fa debilitar la pública el país fa mal negoci"

La directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, espera que a Catalunya hi hagi espai per a una televisió privada en català com 8TV, perquè "la meva il·lusió és tenir un país normal".

Mònica Terribas

"Però seria un error ─continua─ pensar que l'espai d'una privada en català ha de ser a base de debilitar la pública".Terribas afirma, en una entrevista al diari Ara, que si el creixement d'una televisió privada en català es fa pressionant perquè la pública tingui menys recursos, "crec que com a país estarem fent molt mal negoci". En aquest sentit, no creu que "la competència d'una televisió privada en català sigui TV3; són les televisions privades en castellà".

Terribas explica que el seu objectiu és "donar el màxim rendiment als 40 euros que els ciutadans de Catalunya inverteixen a l'any en la televisió i la ràdio públiques", -10 euros menys que fa un any i mig-. Terribas assegura que TVC afronta la crisi "sense deixar escapar el lideratge ni rebaixar qualitat i exigència" i alhora es mostra orgullosa de la fidelitat de l'audiència.

Sobre el futur de TV3, destaca que "tenim un Parlament de Catalunya que avala i defensa el model" i espera que "sigui per molts anys, perquè hi perdríem en cohesió social i no crec que ningú cometi l'error de debilitar el servei públic". Però diu que li fa patir que "els grups privats, en un afany de no perdre els beneficis que ja fan, pressionin políticament". D'altra banda, assegura que la televisió no morirà, "continuarà sent aglutinadora de converses i vivències col·lectives". Una demostració és "la força que tenen els èxits del Barça com a mobilitzadors de valors constructius".

Finalment, sobre el seu futur professional, diu que li agradaria ser ella qui decidís deixar de ser la directora de TVC, però creu que "no serà així". El que vol Terribas és que "el pròxim consell de govern confiï en la feina que fem, i si no hi confia que ens ho diguin clarament i plegarem, perquè no es pot treballar sense confiança, i afortunadament no m'ha passat fins ara".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Opinió · Cultura i mitjans de comunicació
Siguem seriosos i reforcem TV3
Notícia · Comunicació
L'entrevista de Buenafuente a Puigdemont a TV3 va ser seguida per 554.000 persones
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Miserable TV3?
La fotografia · Comunicació
Avui el president,Carles Puigdemont, i el vicepresident, Oriol Junqueras, conversaran a El Punt Avui Televisió
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
"TV3 és un instrument poderós i té molta influència en la societat catalana: és una autèntica estructura d'estat"
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Joan B. Culla para els peus a un telepredicador
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Jaume Peral, nou director de TV3
Notícia · Comunicació
Polònia ja porta deu anys en antena
Notícia · Comunicació
Ja n'hi ha prou!
Recull de premsa ·
Gifreu: "La ingrata solitud de TV3"
Indica publicitat
Av. Gaudí, 13 1r 2a
08025 Barcelona
(+34) 93 454 97 02
(+34) 93 454 97 03
redaccio@tribuna.cat