Indica publicitat
Dissabte, 1 d'octubre del 2016
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 21 de setembre del 2016 | 13:00
Recull de premsa · Política catalana

Casas: "Amb l'onze complert"

En un article a Nació Digital Ferran Casas afirma que "El camí cap a la independència -i també casos de corrupció com els que han afectat el totèmic clan Pujol- ha fet trontollar l'espai tradicional del centredreta català".

I al repecte d'aquest ens diu Casas "Aquests dies proliferen les iniciatives per repensar-lo, refundar-lo i articular ofertes polítiques que l'enforteixin pensant en un possible procés constituent que no pot aspirar a ser exemplar (i, per tant, integrador) si no és capaç d'implicar totes les tendències".

També ens explica el periodista que "Ahir es va presentar a l'Ateneu Barcelonès la plataforma Catalans Lliures, que busca enriquir el debat des de l'espai liberal. En les properes setmanes naixerà una plataforma acadèmica i empresarial vinculada al sobiranisme i el nou Partit Demòcrata Català (en el cas que s'acabi anomenant així) té pendent acabar-se de muscular ideològicament"

I conclou Casas que "El trencament amb Unió i el debat ideològic al PDC aconsellen als sectors liberals -i també als conservadors- organitzar-se i comparèixer de forma més desacomplexada. El procés els ho agrairà" .

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Recull de premsa · Política
Cardús: "Ningú no estava cansat, sinó impacient. I aquesta impaciència venia en bona part de no tenir l'horitzó prou clar. I diria que Puigdemont ahir va bufar molt fort per esvair la boira i deixar un cel ben ras"
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "Hem entrat en un nou capítol, una autèntica tombada de truita: mentre Espanya es resigna al continuisme, Catalunya prem l'accelerador"
La fotografia · Política catalana
President Puigdemont: "Tenim el deure moral de buscar solucions i la solució és tenir un Estat"
Recull de premsa · Cultura i mitjans de comunicació
Gifreu: "A tot Europa es planteja amb més o menys profunditat la revisió i adequació del servei públic de l'antiga ràdio i televisió al nou entorn"
Notícia · Nació Digital
Shimon Peres, l'estadista que escoltava Catalunya
Recull de premsa · Política catalana
Rovira: "El futur del país que ens van arrabassar aleshores, el país que fa dècades que maldem per reconstruir, el tenim només a les nostres mans"
Notícia · Política
Rufián: "Si el delicte és ser català i independentista, només mereixen que aquest poble ho aconsegueixi"
Recull de premsa · Política catalana
Partal: "Puigdemont avui està obligat a dir-nos de quina manera creu que es pot completar el procés"
Recull de premsa · Euskal Herria
Batista: " Pot semblar, a primer cop d'ull, que nacionalistes i socialistes col·lisionaran en la qüestió nacional o identitària, però ni uns ni altres tensaran la corda"
Recull de premsa · Política catalana
Graupera: "El catalanisme ha estat una manera d'acomodar i integrar Catalunya en el context repressiu espanyol"
Indica publicitat
Av. Gaudí, 13 1r 2a
08025 Barcelona
(+34) 93 454 97 02
(+34) 93 454 97 03
redaccio@tribuna.cat