Indica publicitat
Dimarts, 17 de gener del 2017
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 7 d'octubre del 2016 | 15:07
Recull de premsa · Política catalana

Espada: "Pressupost,etapa decisiva"

En un article al Punt Avui, Ferran Espada,remarca la importància de superar el debat dels pressupostos dels que afirma "és on hi ha la meta" ja que afegeix "sense pressupost aquest cop anem abocats a unes eleccions".

Així, per Espada "convindria que la majoria independentista recosida en la qüestió de confiança i que ha de procurar sumar altres actor polítics, no entrés en maximalismes dogmàtics en el debat pressupostari que restin en comptes de sumar i que posin en perill tot el procés. No es tracta d'exigir xecs en blanc, però la desafiant posició de la CUP i l'enrocada resposta del PDECat no van en la bona direcció del camí que cal transitar per aprovar els imprescindibles pressupostos que prepara el vicepresident Junqueras. Les exigències pressupostàries cupaires i el rebuig frontal expressat per Artur Mas a tota modificació de les polítiques fiscals és una confrontació que cal evitar perquè és evident que no tot el que plantegi la CUP s'haurà d'acceptar, però el PDECat forma part d'una coalició com JxSí que sí pot assumir una redistribució més justa en fiscalitat com ara a l'IRPF. Esperem que s'imposi el seny que, si més no en les declaracions, sembla que falti"

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Recull de premsa · Política
Culla: "García Albiol, proposa que l'Estat contraataqui amb dues mesures: que la Roja jugui més a Catalunya i traslladar l'Institut Cervantes a Barcelona"
Recull de premsa · Política catalana
Sellarès:"No acceptarem sotmetre'ns als dogmes de fe espanyols. La majoria social catalana ja no ho entendria"
Entrevista · Política catalana
Forcadell: " Crec que la judicialització de la política va en contra de la democràcia i que tots els demòcrates s'hi han de sentir implicats"
Recull de premsa · Política catalana
Sáez: "L'hipòdrom del PDECat"
Recull de premsa · Política catalana
Rahola: "Què fan obrint l'inútil debat de la candidatura? Era necessari? Quina pressa tenen per obrir un meló tan desestabilitzador?"
Recull de premsa · Política catalana
Xirgu: "Tenir un president que no està lligat de peus i mans em costa d'entendre que no sigui un avantatge"
Recull de premsa · Política catalana
Grau: "Va deixar clar que s'hi posava per portar el país a un referèndum, per portar-lo a les portes de la independència"
Recull de premsa · Política catalana
Soler:"La qüestió principal és què farà aquesta nova força central del sobiranisme si la principal raó de la seva existència -la independència de Catalunya- no es desencalla en aquest apassionant 2017"
Recull de premsa · Política catalana
Àlvaro: "Atès que Puigdemont s'ha posat data de caducitat i que el referèndum sembla impossible, qui haurà de reescriure el procés serà Junqueras"
Recull de premsa · Política catalana
Jordi Muñoz: "Independència: l'espectre de l'empat infinit"
Indica publicitat
Av. Gaudí, 13 1r 2a
08025 Barcelona
(+34) 93 454 97 02
(+34) 93 454 97 03
redaccio@tribuna.cat