Indica publicitat
Divendres, 20 de gener del 2017
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 8 de setembre del 2016 | 10:38
Recull de premsa · Política catalana

Xirgu: "Creguin-me: quan escoltin segons quins vaticinis i segons quins cataclismes futurs, preguntin-se primer qui flaqueja"

En un article al Punt Avui Xevi Xirgu davant d'aquells que afirmen que el Procés flaqueja es pregunta "i no podria ser que els qui flaquegen de veritat són justament ells, tots aquests especialistes, analistes o opinadors que pontifiquen un dia rere l'altre sobre el que passa i el que passarà en aquest país?"

I afegeix al respecte "Gent de poca fe. Surtin al carrer diumenge vinent, 11 de Setembre, i ho veuran, qui flaqueja. Tornarem a ser molts, moltíssims, i tornarà a ser una festa major. I a mi em fa l'efecte que aquests no flaquegen. Flaquegen, en tot cas, alguns grans analistes que ara veuen justament que sí, que el govern arribarà fins al final i que el final serà d'aquí a pocs mesos, que hi ha un referèndum unilateral sobre la taula o alguna cosa que s'hi assembla molt i que JxSí i la CUP, per més que es barallin pel com, tenen molt clar el què"

I conclou "A mesura que s'acosta, que s'acosta, és del tot comprensible que la cosa faci cada cop més respecte. Sí. Però també il·lusió. Respecte perquè ara ja és clar que el govern espanyol no s'hi posarà bé, respecte perquè no hi haurà referèndum si no ens el fem pas nosaltres, i respecte perquè, fem el que fem, la declaració d'independència haurà de ser unilateral. Però diguin el que diguin alguns analistes, vivim moments apassionants, il·lusionadors. I que no seria fàcil ja ho sabíem. Creguin-me: quan escoltin segons quins vaticinis i segons quins cataclismes futurs, preguntin-se primer qui flaqueja.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Recull de premsa · Política catalana
Cardús: "A diferència del procés de transició a la democràcia, l'èxit o el fracàs del procés fins a la independència de Catalunya ja no és podrà construir sobre la desmemòria"
Recull de premsa · Política catalana
Ramoneda: "Cal arribar al xoc o el govern català faria bé d'anticipar-se convocant eleccions abans que es prohibeixi el referèndum?"
Recull de premsa · Política catalana
Villatoro: "En aquest país ja no hi ha Convergència, però hi ha convergents"
La fotografia · Política catalana
Puigdemont: "El 2017 és l'any en què acaba un procés i comença una era"
Notícia · Política catalana
Marta Rovira assegura que "La suspensió de l'autonomia, plantejada com la planteja el Govern espanyol, fa riure, és inconstitucional"
Recull de premsa · Política
Culla: "García Albiol, proposa que l'Estat contraataqui amb dues mesures: que la Roja jugui més a Catalunya i traslladar l'Institut Cervantes a Barcelona"
Recull de premsa · Política catalana
Sellarès:"No acceptarem sotmetre'ns als dogmes de fe espanyols. La majoria social catalana ja no ho entendria"
Entrevista · Política catalana
Forcadell: " Crec que la judicialització de la política va en contra de la democràcia i que tots els demòcrates s'hi han de sentir implicats"
Recull de premsa · Política catalana
Sáez: "L'hipòdrom del PDECat"
Recull de premsa · Política catalana
Rahola: "Què fan obrint l'inútil debat de la candidatura? Era necessari? Quina pressa tenen per obrir un meló tan desestabilitzador?"
Indica publicitat
Av. Gaudí, 13 1r 2a
08025 Barcelona
(+34) 93 454 97 02
(+34) 93 454 97 03
redaccio@tribuna.cat