Indica publicitat
Divendres, 20 de gener del 2017
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 17 d'octubre del 2016 | 11:08
Recull de premsa · Política catalana

Xirgu: "Aquí hem fet la feina. Hem detectat el problema, l'hem analitzat i hem posat la solució sobre la taula"

En un article al Punt Avui Xevi Xirgu ens explica que fa dies que sent  ""Ho veus? Això no acabarà bé" i  al respecte afirma "I t'ho diuen amb un to alliçonador i cara de preocupació, com si fessin una reflexió en veu alta que volen compartir amb tu. Però fan trampa. Perquè quan et diuen "Ho veus? Això no acabarà bé!" t'ho diuen perquè,

indirectament, te'n sentis responsable. I jo em pregunto: i per què carai ens n'hi hem de sentir? Per què carai l'"això no sortirà bé" no el deien fins ara quan sentien parlar Margallo? O quan sentien el que deia Rajoy? O quan FdezDíazGate muntava l'operació Catalunya al seu despatx?".

Així pel periodista "L'"això no acabarà bé", no s'enganyin, és guerra psicològica per part d'alguns (pobres de vostès que se'n contaminin) i és, en part, la nova estratègia dels dubtosos. Els de l'ui, ui, ui ara s'apunten a l'"això no acabarà bé" en el fons perquè els fa respecte la situació que tots plegats veiem a venir: aquí, amb un govern ferm i cohesionat i un full de ruta clar, i allà, amb un govern sord que ens tracta amb displicència, desinterès i menyspreu.

I conclou fent una petició "Facin el favor, senyors de l'"això no acabarà bé", d'anar-ho a explicar a un altre lloc, tot això. Que aquí hem fet la feina. Hem detectat el problema, l'hem analitzat i hem posat la solució sobre la taula. I no és que no escoltin, és que són sords. No serà fà- cil, perquè el repte és immens i nosaltres no és pas que anem sobrats de confiança. Però creguin-me, no se'ls escoltin, als de l'"això no sortirà bé". Perquè hi sortirà. Per complicat que sigui. No hi ha pla B"

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Recull de premsa · Política catalana
Vives: "L'estratègia ha d'estar al servei de la victòria, i no al servei d'un codi d'honor prepolític: no és essencial acomplir dates ni terminis"
Recull de premsa · Política
Roca: "L'empat"
Notícia · Unió europea
El proper dimarts 24 de gener Puigdemont, Junqueras i Romeva explicaran al Parlament Europeu el referèndum que Catalunya celebrarà aquest 2017
Recull de premsa · Política catalana
Cardús: "A diferència del procés de transició a la democràcia, l'èxit o el fracàs del procés fins a la independència de Catalunya ja no és podrà construir sobre la desmemòria"
Recull de premsa · Política catalana
Ramoneda: "Cal arribar al xoc o el govern català faria bé d'anticipar-se convocant eleccions abans que es prohibeixi el referèndum?"
Recull de premsa · Política catalana
Villatoro: "En aquest país ja no hi ha Convergència, però hi ha convergents"
La fotografia · Política catalana
Puigdemont: "El 2017 és l'any en què acaba un procés i comença una era"
Notícia · Política catalana
Marta Rovira assegura que "La suspensió de l'autonomia, plantejada com la planteja el Govern espanyol, fa riure, és inconstitucional"
Recull de premsa · Política
Culla: "García Albiol, proposa que l'Estat contraataqui amb dues mesures: que la Roja jugui més a Catalunya i traslladar l'Institut Cervantes a Barcelona"
Recull de premsa · Política catalana
Sellarès:"No acceptarem sotmetre'ns als dogmes de fe espanyols. La majoria social catalana ja no ho entendria"
Indica publicitat
Av. Gaudí, 13 1r 2a
08025 Barcelona
(+34) 93 454 97 02
(+34) 93 454 97 03
redaccio@tribuna.cat