Indica publicitat
Diumenge, 27 de maig del 2018
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 17 d'octubre del 2016 | 11:08
Recull de premsa · Política catalana

Xirgu: "Aquí hem fet la feina. Hem detectat el problema, l'hem analitzat i hem posat la solució sobre la taula"

En un article al Punt Avui Xevi Xirgu ens explica que fa dies que sent  ""Ho veus? Això no acabarà bé" i  al respecte afirma "I t'ho diuen amb un to alliçonador i cara de preocupació, com si fessin una reflexió en veu alta que volen compartir amb tu. Però fan trampa. Perquè quan et diuen "Ho veus? Això no acabarà bé!" t'ho diuen perquè,

indirectament, te'n sentis responsable. I jo em pregunto: i per què carai ens n'hi hem de sentir? Per què carai l'"això no sortirà bé" no el deien fins ara quan sentien parlar Margallo? O quan sentien el que deia Rajoy? O quan FdezDíazGate muntava l'operació Catalunya al seu despatx?".

Així pel periodista "L'"això no acabarà bé", no s'enganyin, és guerra psicològica per part d'alguns (pobres de vostès que se'n contaminin) i és, en part, la nova estratègia dels dubtosos. Els de l'ui, ui, ui ara s'apunten a l'"això no acabarà bé" en el fons perquè els fa respecte la situació que tots plegats veiem a venir: aquí, amb un govern ferm i cohesionat i un full de ruta clar, i allà, amb un govern sord que ens tracta amb displicència, desinterès i menyspreu.

I conclou fent una petició "Facin el favor, senyors de l'"això no acabarà bé", d'anar-ho a explicar a un altre lloc, tot això. Que aquí hem fet la feina. Hem detectat el problema, l'hem analitzat i hem posat la solució sobre la taula. I no és que no escoltin, és que són sords. No serà fà- cil, perquè el repte és immens i nosaltres no és pas que anem sobrats de confiança. Però creguin-me, no se'ls escoltin, als de l'"això no sortirà bé". Perquè hi sortirà. Per complicat que sigui. No hi ha pla B"

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat