Indica publicitat
Diumenge, 22 de gener del 2017
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 27 de juliol del 2016 | 16:11
Recull de premsa · Política catalana

Xirgu: L'eslògan també podria haver estat "Diada 2016. I punt!"

En un article al Punt Avui Xevi Xirgu ens diu "sóc dels que pensen que aquesta Diada tornarà a ser espectacular. Com vostès, hi ha dies que estic tip, fart, cansat, emprenyat, dolgut, despistat i no sé quantes coses més quan veig com funciona això de Junts pel Sí, i quan veig què fa la CUP. Sí. Però això no treu que aquest 11 de Setembre vinent hàgim de tornar a sortir tots al carrer".

Així doncs afirma Xirgu que "Serà espectacular (ho ha de ser) perquè aquest cop l'ANC i Òmnium han tornat a encertar amb l'eslògan. "A punt", diuen. Hi podien haver afegit un signe d'exclamació i dir "A punt!", que transmet una mica més d'energia, però vaja. Perquè no crec que cap altre independència arreu del món hagi estat tan monitoritzada i preparada com aquesta, que ho és tant que fins i tot donem pistes al TC del que anem a fer per si ens vol inhabilitar a tots, inclosos vostè i jo. Mirin si estem a punt, que el ple del Parlament ja comença a tirar pel dret amb el tema de la unilateralitat, i comença a passar de les paraules als fets. Veurem què fa el TC després que el Parlament aprovi la ponència de la comissió constitucional. Que facin el que vulguin, però que sàpiguen que nosaltres estem "a punt".

I acaba assegurant el periodista que tots els esforços que hem fet fins ara han valgut la pena ja que "Hi ha una majoria independentista al Parlament, hi ha una majoria social, i hi ha la certesa que a Espanya no hi ha res de res; de fet, no hi ha ni interlocutors. Com volen que no estiguem a punt? Vagin-se traient la mandra, descansin aquest estiu però de moment vagin omplint les inscripcions de la Diada. Que ho tenim tot tant "A punt" que aquesta hauria de ser la darrera Diada reivindicativa. Vaja, que l'eslògan també podria haver estat "Diada 2016. I punt!".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Recull de premsa · Política catalana
Vives: "L'estratègia ha d'estar al servei de la victòria, i no al servei d'un codi d'honor prepolític: no és essencial acomplir dates ni terminis"
Recull de premsa · Política
Roca: "L'empat"
Notícia · Unió europea
El proper dimarts 24 de gener Puigdemont, Junqueras i Romeva explicaran al Parlament Europeu el referèndum que Catalunya celebrarà aquest 2017
Recull de premsa · Política catalana
Cardús: "A diferència del procés de transició a la democràcia, l'èxit o el fracàs del procés fins a la independència de Catalunya ja no és podrà construir sobre la desmemòria"
Recull de premsa · Política catalana
Ramoneda: "Cal arribar al xoc o el govern català faria bé d'anticipar-se convocant eleccions abans que es prohibeixi el referèndum?"
Recull de premsa · Política catalana
Villatoro: "En aquest país ja no hi ha Convergència, però hi ha convergents"
La fotografia · Política catalana
Puigdemont: "El 2017 és l'any en què acaba un procés i comença una era"
Notícia · Política catalana
Marta Rovira assegura que "La suspensió de l'autonomia, plantejada com la planteja el Govern espanyol, fa riure, és inconstitucional"
Recull de premsa · Política
Culla: "García Albiol, proposa que l'Estat contraataqui amb dues mesures: que la Roja jugui més a Catalunya i traslladar l'Institut Cervantes a Barcelona"
Recull de premsa · Política catalana
Sellarès:"No acceptarem sotmetre'ns als dogmes de fe espanyols. La majoria social catalana ja no ho entendria"
Indica publicitat
Av. Gaudí, 13 1r 2a
08025 Barcelona
(+34) 93 454 97 02
(+34) 93 454 97 03
redaccio@tribuna.cat