Indica publicitat
Diumenge, 24 de juny del 2018
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 27 de juliol del 2016 | 16:11
Recull de premsa · Política catalana

Xirgu: L'eslògan també podria haver estat "Diada 2016. I punt!"

En un article al Punt Avui Xevi Xirgu ens diu "sóc dels que pensen que aquesta Diada tornarà a ser espectacular. Com vostès, hi ha dies que estic tip, fart, cansat, emprenyat, dolgut, despistat i no sé quantes coses més quan veig com funciona això de Junts pel Sí, i quan veig què fa la CUP. Sí. Però això no treu que aquest 11 de Setembre vinent hàgim de tornar a sortir tots al carrer".

Així doncs afirma Xirgu que "Serà espectacular (ho ha de ser) perquè aquest cop l'ANC i Òmnium han tornat a encertar amb l'eslògan. "A punt", diuen. Hi podien haver afegit un signe d'exclamació i dir "A punt!", que transmet una mica més d'energia, però vaja. Perquè no crec que cap altre independència arreu del món hagi estat tan monitoritzada i preparada com aquesta, que ho és tant que fins i tot donem pistes al TC del que anem a fer per si ens vol inhabilitar a tots, inclosos vostè i jo. Mirin si estem a punt, que el ple del Parlament ja comença a tirar pel dret amb el tema de la unilateralitat, i comença a passar de les paraules als fets. Veurem què fa el TC després que el Parlament aprovi la ponència de la comissió constitucional. Que facin el que vulguin, però que sàpiguen que nosaltres estem "a punt".

I acaba assegurant el periodista que tots els esforços que hem fet fins ara han valgut la pena ja que "Hi ha una majoria independentista al Parlament, hi ha una majoria social, i hi ha la certesa que a Espanya no hi ha res de res; de fet, no hi ha ni interlocutors. Com volen que no estiguem a punt? Vagin-se traient la mandra, descansin aquest estiu però de moment vagin omplint les inscripcions de la Diada. Que ho tenim tot tant "A punt" que aquesta hauria de ser la darrera Diada reivindicativa. Vaja, que l'eslògan també podria haver estat "Diada 2016. I punt!".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat