Indica publicitat
Dilluns, 3 d'agost del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 15 de desembre del 2015 | 11:56
Recull de premsa · Política

Álvaro: "Contra el desencís"

En un article a la Vanguardia l'escriptor i periodista, Francesc-Marc Álvaro reflexiona sobre el moment de desencís i confusió que viu el món independentista  que no acaba "d'entendre perquè som on som si al Parlament hi ha una majoria de 72 diputats".

Així es pregunta Àlvaro "Per què no serveix Catalunya enfora el mateix que val Catalunya endins? Estic segur que un triomf folgat de la llista encapçalada per Romeva hauria comportat una reedició automàtica i potent de Junts pel Sí de cara al 20-D".

Afirma també  que "La moral baixa de les bases sobiranistes és el resultat d'una gestió errònia de la victòria ajustada del 27-S per part de les dues formacions que proposen la independència".

Pel periodista "si les generals les guanya aquí C's o En Comú Podem, les forces sobiranistes tindran un nou factor de preocupació i un motiu més per repensar-se a fons què fan" ja que tot i no ser el mateix "tots dos s'ofereixen com a alternativa al projecte de la independència".

I conclou "Convergents i republicans no acaben de trobar el lloc en aquesta campanya mentre que la negociació enquistada amb la CUP no fa altra cosa que alimentar el desconcert".Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat