Indica publicitat
Dijous, 2 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 14 d'octubre del 2011 | 18:57
Recull de premsa · Política

Bru de Sala: "El final de les dues Espanyes s'ha produït per rendició de l'esquerra"

"No per armistici o pacte sinó per claudicació. Espanya és una i democràtica, però és hereva d'una de les dues en tot allò que pot perviure en democràcia. L'altra Espanya, la que alguns en deien l'Espanya B, s'ha acabat".

Xavier Bru de Sala

L'escriptor Xavier Bru de Sala ha dit a un article que l'"Espanya B ja no té qui la defensi" i que li "agradaria" equivocar-se però dubta "que hi hagi gaires argumentadors o arguments amb ganes de contradir-me en aquesta qüestió fonamental"."Espanya és una i, com que encara se sent insatisfeta de ser poc una, es disposa a ser més una. Tant en l'eix nacional com en el de classe" ha sentenciat.

A l'article La fi de les dues Espanyes Bru de Sala ha indicat que les dues últimes iniciatives de Zapatero, "reformar la Constitució per oferir més garanties a Europa i obrir la base de Rota a l'escut antimíssils, responen a la tradició dels antecessors i prefiguren el comportament dels successors", unes realitats que signifiquen que "el final de les dues Espanyes s'ha produït per rendició de l'esquerra".

"No per armistici o pacte sinó per claudicació. Espanya és una i democràtica, però és hereva d'una de les dues en tot allò que pot perviure en democràcia" ha dit. "L'altra Espanya ─ha continuat l'escriptor─, la que alguns en deien l'Espanya B, s'ha acabat. S'ha acabat pel fracàs de Zapatero, que li ha girat l'esquena amb plena complaença, tot s'ha de dir, del PSOE (inclosa la major part dels líders del PSC). L'Espanya B ja no té qui la defensi".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat