Indica publicitat
Divendres, 3 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 4 de gener del 2013 | 17:12
Recull de premsa · Política

Cardús: "L'expectativa de llibertat nacional tindrà el país en la tensió necessària per superar el tràngol"

"Aquest 2013 la societat catalana demostrarà fins a quin punt està ben trenada per fer front a aquesta situació tan adversa".

El sociòleg i membre de l'IEC Salvador Cardús ha indicat a un article que amb "molt de patiment i alguns trencaments personals i socials" la societat catalana, durant l'any 2013 "demostrarà fins a quin punt està ben trenada per fer front a aquesta situació tan adversa".

A l'article L'any més estressat de la nostra vida Cardús hi ha dit que "de la mateixa manera que el fracàs" de l'Estatut del 2006 no va portar cap "frustració col·lectiva, sinó una reacció popular" ara, l'expectativa "veritablement històrica" de poder assolir un marc definitiu de llibertat nacional i "profunditat" democràtica "mantindrà el país en la tensió i l'alerta necessàries per superar el tràngol".

Cardús ha alertat: "Per a tots els que hem nascut després de la segona meitat del segle XX el 2013 pot ser l'any més difícil que haguem viscut com a país". I també hi ha afegit que l'any que acaba de començar "ens ajudarà a superar-lo el fet de saber que és el preludi, també, del que serà l'any més carregat d'esperança dels darrers tres-cents anys: el 2014".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat