Indica publicitat
Dissabte, 6 de juny del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 4 de març del 2011 | 17:27
Recull de premsa · Política

C. Ribera: "Si fóssim independents ens podríem estalviar suportar els partits independentistes"

Carles Ribera ha dit que la independència és "més necessària que mai".

Carles Ribera

Barcelona · El perquè: per tal d'"estalviar-nos aquest esperpent" que representen els estira-arronsa dels partits independentistes catalans. A un article al diari Avui, el periodista Carles Ribera ha assegurat que "l'espectacle és cada cop més grotesc" i que ja ha arribat un punt en què es tracta de veure "qui la diu més grossa": "A veure qui la fa més de l'alçada d'un campanar".

"A la deprimida Esquerra -ha explicat l'autor de l'article Per què cal la independència?-, mentre Puigcercós està festejant discretament amb CiU per intentar situar-se novament sota el focus i, de retruc, salvar alguna de les menjadores de l'entorn republicà, a la secció local de Barcelona li estan muntant el pacte del Dues Portes, que no és pas cap restaurant sinó el festeig de Porta-bella i La-porta". Aquesta situació, segons Ribera, "escrostona Solidaritat" i pot arribar a generar "un abecedari sencer" de sigles de partits polítics "coneixent la capacitat d'excitació centrípeta del personal que s'hi congrega".

Per aquest motiu, l'autor de l'article ha conclòs que dins "el cabàs" de motius per defensar la necessitat de la independència de Catalunya "sempre tenim tendència a estirar en primer lloc que si l'espoli fiscal, que si l'ofensiva del TC, que si els atacs contra la llengua", però tot aquest material "resulta insuficient per contrarestar l'estrebada d'un argument que s'imposa com a prioritari: si fóssim independents ens podríem estalviar el tràngol de suportar els partits independentistes".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat