Indica publicitat
Dimarts, 2 de juny del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 16 de setembre del 2011 | 17:26
Recull de premsa · Política

Casas: "El 'sector catalanista' del PSC no troba com articular una alternativa guanyadora a Miquel Iceta"

El periodista Ferran Casas ha assegurat que aquesta debilitat dels socialistes catalans "s'explica per la manca d'un referent clar".

Ferran Casas

"L'anomenat "sector catalanista" del PSC (una etiqueta que no pot fer oblidar que tot el partit es defineix com a tal en més o menys mesura) no troba com articular una alternativa guanyadora a Miquel Iceta, que recull el testimoni de José Montilla" ha corroborat el periodista.

A un article publicat al diari Ara, Casas ha assegurat que "no se'n surten tot i que el 28-N primer i el 22-M després els ho haurien de deixar en safata": "La seva debilitat s'explica per la manca d'un referent clar. Els exconsellers Antoni Castells, Quim Nadal o Marina Geli no han volgut jugar, ja fos per estalviar-se marcar perfil o per incapacitat de sumar afinitats".

Degut això, l'autor de l'article Sense líders naturals ha sentenciat que "els més catalanistes [del PSC] s'han de conformar amb noms com Joan Ignasi Elena, encara poc conegut, o Àngel Ros, un candidat heterodox, tal com demostren els suports externs que concita". "L'altre punt dèbil és que fa massa -des del 1994, quan van claudicar al congrés de Sitges- que no mesuren forces amb els capitans i es limiten a assegurar-se quotes de poder" ha continuat. Casas, però, ha conclòs que aquest cop "la situació és prou oberta per debatre's entre el tot o res i els tripijocs de sempre".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat