Indica publicitat
Divendres, 5 de juny del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 4 de gener del 2012 | 17:12
Recull de premsa · Política

"En un any de govern, el més sorprenent són les núvies que li han sortit a Mas"

Xevi Xirgo diu que "CiU tindrà aviat tanta necessitat d'entendre's amb ERC i el PSC com, intueixo, necessitat de desentendre's d'un PP que ens serà cada cop més hostil".

A 'Les núvies de Mas', publicat a El Punt Avui, Xevi Xirgo conclou que "el govern Mas està abocat a negociar els pressupostos per aquest any amb el PP". El periodista afirma que "sota el paraigua aquest de la geometria variable, aquesta expressió tan ben trobada que Mas va encunyar en guanyar les eleccions, i que no vol dir res més que aniran improvisant i festejant a totes bandes, ahir Mas ja va insinuar clarament que el soci preferent per als pressupostos que tenim a la cantonada és el PP".

"En un any de govern, però, el més sorprenent són les núvies que li han sortit, a Mas", afirma Xirgo, que recorda que "fa un any, ni el PSC ni ERC en van voler saber gaire res, i ara no paren d'oferir-se-li un dia rere l'altre, sobretot els republicans". El periodista afirma que "l'oferta d'ERC no és per menysprear-la, i la del PSC tampoc", i conclou que "CiU tindrà aviat tanta necessitat d'entendre's amb ERC i el PSC com, intueixo, necessitat de desentendre's d'un PP que ens serà cada cop més hostil".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat