Indica publicitat
Diumenge, 24 de juny del 2018
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 7 de setembre del 2016 | 10:39
Recull de premsa · Política

Espada: "La negació de Catalunya"

En un article al Punt Avui Ferran Espada  assegura  "és evident que el bloqueig de la política espanyola està directament relacionat amb el procés que viu Catalunya i la incapacitat per afrontar-lo".

Així, per Espada "si bé és cert que el discurs d'investidura de Rajoy ha estat profundament anticatalà, les alternatives que es plantegen també es fonamenten a obviar la voluntat immensament majoritària dels catalans del dret a decidir".

I afegeix, d'altra banda, que les alternaties són escasses "cal analitzar les alternatives d'un Sánchez president. Un acord amb Units Podem que se sustenti sobre el suport dels partits independentistes catalans amb l'esperança que aquests aparquin l'exigència del referèndum? Frívol! O una absurda coalició del PSOE, Units Podem i C's?"

I conclou "Que l'esquerra espanyola només concebi alternatives que impliquin menystenir i negar la majoritària voluntat dels catalans d'un referèndum és un indicador clar que a Catalunya toca fer via fora perquè a l'Estat espanyol tampoc l'esquerra vol afrontar el repte democràtic català i, sense això, es consolida per dècades una única Espanya, la de Rajoy".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat