Indica publicitat
Divendres, 30 de setembre del 2016
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 7 de setembre del 2016 | 10:39
Recull de premsa · Política

Espada: "La negació de Catalunya"

En un article al Punt Avui Ferran Espada  assegura  "és evident que el bloqueig de la política espanyola està directament relacionat amb el procés que viu Catalunya i la incapacitat per afrontar-lo".

Així, per Espada "si bé és cert que el discurs d'investidura de Rajoy ha estat profundament anticatalà, les alternatives que es plantegen també es fonamenten a obviar la voluntat immensament majoritària dels catalans del dret a decidir".

I afegeix, d'altra banda, que les alternaties són escasses "cal analitzar les alternatives d'un Sánchez president. Un acord amb Units Podem que se sustenti sobre el suport dels partits independentistes catalans amb l'esperança que aquests aparquin l'exigència del referèndum? Frívol! O una absurda coalició del PSOE, Units Podem i C's?"

I conclou "Que l'esquerra espanyola només concebi alternatives que impliquin menystenir i negar la majoritària voluntat dels catalans d'un referèndum és un indicador clar que a Catalunya toca fer via fora perquè a l'Estat espanyol tampoc l'esquerra vol afrontar el repte democràtic català i, sense això, es consolida per dècades una única Espanya, la de Rajoy".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Recull de premsa · Cultura i mitjans de comunicació
Gifreu: "A tot Europa es planteja amb més o menys profunditat la revisió i adequació del servei públic de l'antiga ràdio i televisió al nou entorn"
Recull de premsa · Política catalana
Rovira: "El futur del país que ens van arrabassar aleshores, el país que fa dècades que maldem per reconstruir, el tenim només a les nostres mans"
Notícia · Política
Rufián: "Si el delicte és ser català i independentista, només mereixen que aquest poble ho aconsegueixi"
Recull de premsa · Política catalana
Partal: "Puigdemont avui està obligat a dir-nos de quina manera creu que es pot completar el procés"
Recull de premsa · Euskal Herria
Batista: " Pot semblar, a primer cop d'ull, que nacionalistes i socialistes col·lisionaran en la qüestió nacional o identitària, però ni uns ni altres tensaran la corda"
Recull de premsa · Política catalana
Graupera: "El catalanisme ha estat una manera d'acomodar i integrar Catalunya en el context repressiu espanyol"
Recull de premsa · Política catalana
Gabriel: "La CUP-CC continua tenint entre les seves prioritats desbordar l'Estat espanyol a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació"
Recull de premsa · Política catalana
Pugès: "Confiança i futur"
Recull de premsa · Política catalana
Junqueras: "La clau de la victòria: determinació i coratge"
Recull de premsa · Política catalana
Bosch:"És evident que Fernández Díaz, el ministre manefla, els posa bastons a les rodes, però hi ha vegades que ens ofeguem en un got d'aigua"
Indica publicitat
Av. Gaudí, 13 1r 2a
08025 Barcelona
(+34) 93 454 97 02
(+34) 93 454 97 03
redaccio@tribuna.cat