Indica publicitat
Dissabte, 31 d'octubre del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 30 de novembre del 2011 | 16:47
Recull de premsa · Política

Gordillo: "La continuïtat de Terribas a TV-3 és la forma que té Mas de llançar dos bons missatges"

"El primer és que TV-3 és massa important per posar-la en perill per un excés d'intervencionisme polític amb l'excusa de la gestió econòmica. El segon, que hi ha projectes del pujolisme en què el PP no pot tenir carta blanca".

Saül Gordillo

El periodista Saül Gordillo ha indicat que la permanència de Mònica Terribas al capdavant de la direcció de Televisió de Catalunya indica dos senyals clars del President de la Generalitat, Artur Mas: "La continuïtat de Terribas al capdavant de TV-3 és la forma que té Mas de llançar dos bons missatges".

El primer d'aquests missatges, segons l'autor de l'article Assalt a TV-3 o cop al pujolisme és que TV-3 "és massa important per posar-la en perill per un excés d'intervencionisme polític amb l'excusa de la gestió econòmica". "El segon, ─ha continuat─ que hi ha projectes del pujolisme en què el PP no pot tenir carta blanca". Gordillo també ha dit que la permanència de la directora de TV-3 també deixa entreveure la voluntat de Mas de fer un "gest de complicitat als sectors sobiranistes, al·lèrgics a pactes inconfessables amb grups privats que es freguen les mans per quedar-se amb les engrunes de la nostra".

Finalment, el periodista ha sentenciat que actualment "mentre els socialistes endrecen casa seva, a Mas només li queden dues opcions": "Pactar amb el Partit Popular en la línia més intervencionista de Duran Lleida i Jorge Fernández Díaz, que, en campanya, van anunciar un cop molt dur per a TV-3, o acceptar la mà que els ofereix Esquerra Republicana perquè els dos partits que més afecte han mostrat a la ràdio i televisió públiques com a instrument normalitzador i vertebrador de la identitat catalana mantinguin una certa continuïtat entre l'obra creadora de Pujol i la gestió recent dels acadèmics sobiranistes Joan Manuel Tresserras i Enric Marín".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat