Indica publicitat
Diumenge, 1 de novembre del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 27 de desembre del 2011 | 17:33
Recull de premsa · Política

Gordillo: "Una sortida a la crisi amb rostre humà hauria de ser possible com a alternativa a les retallades indiscriminades"

"El Govern d'Artur Mas es desinfla. Lluny queda allò d'els millors que havien de fer més amb menys".

A un article publicat a El Periódico, el periodista Saül Gordillo ha explicat que l'esquerra "va començar fatal el 2011" i que "només ICV s'ha salvat de la crema", però ha continuat explicant que "aquesta tendència s'ha invertit".

"L'enfonsament del PSC i ERC a les eleccions al Parlament ─ha dit─ era el preludi del desastre en idèntica magnitud a les municipals i generals.
Després dels congressos dels republicans i socialistes es podria dir, amb molta cautela, que la tendència s'ha invertit". Gordillo ha explicat que "e
l Govern d'Artur Mas es desinfla" i que ja queda lluny "allò d'els millors que havien de fer més amb menys".
L'ERC de Junqueras ofereix al PSC de Navarro un 'cordó sanitari' contra el PP. La idea sona bé"
L'autor de l'article ha sentenciat que el Govern de CiU de finals del 2011 "està cometent errors que al tripartit li haguéssin suposat una revolta social" i ha conclòs que "durant el 2012 el treball que els espera [a l'esquerra] no és poc ─ha continuat─: recuperar la força de les organitzacions i articular discursos creïbles". "De moment els dos alcaldes [Junqueras i Navarro] han pres les regnes i comencen a passar pàgina de l'etapa del Tripartit" ha dit.

Gordillo ha indicat que una "sortida a la crisi de rostre humà hauria de ser possible com a alternativa a les retallades indiscriminades que tant uneix CiU i PP" i ha conclòs que per a "frenar esta tendència, l'ERC de Junqueras ofereix al PSC de Navarro un cordó sanitari" contra el PP: "La idea sona bé però tot apunta a què el Mas de la transició nacional no está disposat a incomodar Mariano Rajoy. ¿O hi haurà sorpresa?".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat