Indica publicitat
Dilluns, 6 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 19 de gener del 2012 | 18:45
Recull de premsa · Política

"La defensa abrandada que fa l'esquerra espanyola del jutge Garzón revela una distància sideral entre la realitat viscuda a Madrid i la que es viu a Catalunya"

Jordi Muñoz:  "Garzón és un personatge d'infausta memòria a Catalunya arran de les tortures a independentistes el 1992"

Arran del judici a què s'està sotmetent el jutge Baltasar Garzón, el politòleg Jordi Muñoz considera, a 'Una distància insalvable', publicat a l'Ara, que "la defensa abrandada i acrítica que fa l'esquerra espanyola del jutge Garzón" "revela una distància sideral entre la realitat viscuda a Madrid i la que es viu a Catalunya, on Garzón és un personatge d'infausta memòria arran de les tortures a independentistes el 1992".

"El que allà sembla sentit comú, aquí és incomprensible", afegeix Muñoz, que recorda que "la indiferència amb què el progressisme espanyol va rebre els violents atacs a Catalunya arran de l'Estatut no eren anecdòtics, sinó profundament simptomàtics d'una distància que, probablement, ja és insalvable".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat