Indica publicitat
Dimarts, 1 de desembre del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 30 de juny del 2011 | 15:50
Recull de premsa · Política

Oriol Junqueras: "A ERC haurem de trobar el millor equilibri entre renovació i continuïtat"

L'historiador, eurodiputat i alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras, parla, en una entrevista al setmanari El Temps, de la seva decisió de presentar-se a la presidència d'Esquerra.

Junqueras-erc

Afirma que les estratègies del partit es decidiran "segons les circumstàncies" i subratlla que "a ERC haurem de trobar el millor equilibri entre renovació i continuïtat". Està convençut que "cal una renovació important", però que també cal ser "respectuosos amb elements de continuïtat que han treballat i han fet tant com han sabut".

Junqueras assegura que voldria "bastir una candidatura unitària", i creu que ERC ha de dissenyar "un programa polític propi i ambiciós", ja que assegura que allò que el país necessita és "avançar cap a la transformació de la nostra realitat nacional, i per tant, cap a la independència".

Junqueras creu que ERC s'ha de situar "en un espai polític que li és propi, un espai que treballa per la plenitud nacional de Catalunya, la defensa dels drets socials i, per tant, l'estratègia que es pugui derivar d'aquesta concepció s'anirà veient segons les circumstàncies". També subratlla que "ERC té menys suport que no fa uns anys" i apunta que "si volem ser un partit útil, hem de ser un partit gran". Segons Junqueras, es tracta de fer "un projecte atractiu perquè ens facin confiança". Una confiança que es guanya "amb rigor, feina i proximitat".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat