Indica publicitat
Dimarts, 7 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 17 de novembre del 2011 | 16:38
Recull de premsa · Política

Soler: "Rajoy ha sabut defugir tot allò que li pot restar vots a Catalunya"

"I el mèrit definitiu és dels centenars de milers de catalans que votaran el PP amb la mateixa desimboltura que ho faran els electors de Zamora, perquè la diferència entre els uns i els altres s'està esvaint".

Toni Soler

L'historiador Toni Soler ha assegurat a un article publicat al diari Ara que cada cop més a Catalunya milers de catalans que voten el PP ho fan "amb la mateixa desimboltura que ho fan els electors de Zamora" donat que la diferència entre els uns i els altres "s'està esvaint per moments".

A l'article La revelació del vot ocult Soler ha alertat que la militància del PP català "està assaborint cada minut d'aquesta campanya electoral" perquè "els pronòstics els afavoreixen", i ha indicat que si anteriorment aquests votants sempre "sortien malparats a les enquestes per culpa d'un vot ocult", ara "això ja no passa". L'autor de l'article ha sentenciat que això es deu a "la recessió econòmica, que ha enfonsat el PSOE i ha convençut molts votants catalans que cal un govern diferent -i sobretot, sòlid- a la Moncloa".

"El mèrit també és de Rajoy ─ha continuat─, que ha sabut defugir (més aviat ajornar) tot allò que li pot restar vots a Catalunya, gràcies als consells de Sánchez-Camacho".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat