Indica publicitat
Dimecres, 8 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 25 de maig del 2016 | 13:11
Recull de premsa · Política

Roca: ""Ara toca dir adéu a aquesta etapa. Segur que la que ve pot ser esplèndida; però serà diferent"

En un article a la Vanguardia Miquel Roca afirma "Per molta gent, la desparició de CDC és un dia trist" i destaca que amb la decisió dels militants convergents de fer un partit nou "s'acaba una etapa de la història del país,

molt concretament i significativament escrita pel que CDC ha representat durant un llarg període de temps".

Així, per Roca "Tot projecte, amb el temps, ofereix un balanç d'actius i de passius" i que "Els passius de CDC són massa notoris i recents per inventariar-los". Uns passius que afegeix "han perjudicat al projecte però que, sobretot han feet un mal col·lectiu a la moral de la gent".

No obstant això, ens diu també Roca que "En el costat dels actius també hi ha bones i importants aportacions. Decisives":

-"segurament, compartint protagonisme amb molts d'altres, però sempre i com a mínim tant com el que més. I el canvi econòmic i social de Catalunya té accent convergent;com el té l'estabilitat institucional, el reforçament dels drets identitaris, una obertura al món , el lideratge indiscutible d'una manera de fer possible la construcció d'un Estat modern, capaç d'assumir la seva realitat plurinacional".

- "L'arrelament del seu projcte en la realitat social catalana ha estat tan evident com convenient ; ha generat estabilitat, transversalitat i progrés. I - molt important!-predictibilitat. En un món canviant, CDC, era un valor constant."

I conclou "Ara toca dir adéu a aquesta etapa. Segur que la que ve pot ser esplèndida; però serà diferent. És la simple constatació de la profunditat del canvi que ens tocarà viure: fins i tot CDC queda sacrificada al servei d'una nova forma de servir al canvi" i "El pare deixa pas al fill, com ha de ser. Però caldrà preservar el llegat. Que hi és i, a més a més, molt important."
Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat