Indica publicitat
Divendres, 10 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 13 de desembre del 2011 | 17:40
Recull de premsa · Política

Simó: "Donar per fet que Mas s'ha d'entendre amb el PP per la situació econòmica és actuar com una comunitat petita"

"Donar per bo que la situació és difícil i que s'han d'entendre amb el PP és actuar amb mentalitat de regió. Catalunya no ha de tenir aquesta vocació i menys un país dirigit per un partit que es diu nacionalista".

Anna Simó

Anna Simó, nova portaveu d'ERC, ha dit que Mas "ha d'avantposar" els interessos nacionals i "no hauria de tenir por" de poder continuar amb la transició nacional amb què es va comprometre.

A una entrevista a El Punt AVUI, Simó ha sentenciat que "el problema és que des de CiU, com es fa amb el PSC, s'actua amb una clau molt tàctica del dia a dia": "Necessitaria uns diners per anar tirant i sempre et tenen enganxats per les parts més nobles. Mas ha de tenir una mirada més alta".

"S'ha de fer un gran pacte de país ─ha continuat─. En moments tan difícils com els d'ara es necessita més que mai que el president s'aixequi i digui a tothom que hem de treballar plegats per sortir de la crisi".

Mas ha de fer un cop de volant i mostrar confiança en els ciutadans en lloc de tractar-los com menors d'edat"

Simó ha lamentat que Mas, per contra, "treballa amb un gabinet reduït i al marge d'un lideratge que el beneficiaria", una actitud que, segons l'entrevistada, "és de govern petit". "El que vull és que el meu país se'n surti ─ha conclòs la portaveu d'ERC─. No sóc partidària del com pitjor millor. Per això estarem defensant el nostre govern a Madrid i tancant files. Però Mas ha de fer un cop de volant i mostrar confiança en els ciutadans en lloc de tractar-los com menors d'edat i dir-los que no queda cap més remei [amb les retallades]".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat