Indica publicitat
Dilluns, 13 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 10 de desembre del 2015 | 12:11
Recull de premsa · Política

Tubella: "Catalunya en construcció"

En un article al Punt Avui la catedràtica de Comunicació Imma Tubella  alerta que  els catalans "vivim en una autèntica muntanya russa emocional" en la que "Ara ens mengem el món, ara ho creiem tot perdut".

Per la catedràtica "ens hem obsessionat a mirar només cap a una direcció, la del curt termini, la que només ens presenta les picabaralles tàctiques d'una política que de moment segueix els esquemes tradicionals".

En canvi Tubella ens diu que "No cal esperar a ser independents per canviar-ho tot, hi ha moltes coses que fa molt temps que hauríem pogut canviar o almenys proposar" i és que afirma "Tenim l'oportunitat de repensar-ho tot i ser un punt de referència per a un món cada cop més convuls i desorientat o bé potser ser independents però essent una còpia dolenta d'un Estat espanyol en plena decadència".

I conclou Tubella "Espero que algú em respongui i em demostri, amb fets, que m'equivoco i que aquest nou país que una gran majoria somiem, ja s'estigui construint. Però de moment, jo no en tinc gaire evidència"

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat