Indica publicitat
Dimecres, 8 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 22 de desembre del 2015 | 11:34
Recull de premsa · Política

Xirgu: "Referèndum? Quin referèndum?"

En un article al Punt Avui el periodista Xevi Xirgu reflexiona sobre els resultats del 20-D i si aquests faran possible que la proposta d'un referèndum per a Catalunya es faci realitat "ara sembla que tots ens hàgim de posar a discutir com i quan ha de ser aquest referèndum que proposa Podem".

I afegeix "alguns partidaris del procés català (del procés d'independència, vull dir) han vist la llum i fan càbales sobre si això permetria fer el referèndum desitjat" per a continuació preguntar-se "de quin referèndum parlen? Vostès què creuen que escolliria Sánchez i el PSOE: facilitar la investidura de Rajoy o facilitar un referèndum sobre l'encaix de Catalunya? Si Sánchez i el PSOE haguessin volgut un referèndum, o qualsevol cosa que s'hi assemblés, això ja ens ho haurien fet saber abans".

I conclou Xirgu "El referèndum ni el volen ni se'l creuen. I si ara ens posem tots a discutir-lo és una manera com una altra de perdre el temps. Ens donen peixet"

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat