Indica publicitat
Dijous, 9 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 13 de juliol del 2011 | 16:52
Recull de premsa · Societat civil

A. Bosch: "En l'escenari que tenim, polític i associatiu, no sobra la gent com tu, que combina coratge i seny"

Bosch ha comentat sobre la presidenta d'Òmnium que la seva combinació de coratge i seny és una "barreja infreqüent, que cal aprofitar i que és un regal del destí".

Alfred Bosch

L'escriptor Alfred Bosch ha explicat a un article publicat a l'AVUI que el "procés va començar abans de la teva presidència, però amb tu queda sentenciat". A l'article Muriel, referit a la presidenta d'Òmnium, Bosch ha indicat que "l'antic Mòmium Cultural ja no existeix" i que ara el que hi ha és "l'entitat més gran, més viva i més activa del país" que, a més, "acaba de fer el triple salt mortal, perquè està a punt de demanar a la gent que protesti deixant de pagar els seus impostos".

Aquest activisme "intravenós", segons Alfred Bosch, se'l creu tothom perquè Casals "surt a l'estrada, amb aquell to de catequista progre, aquella venerabilitat, i tothom s'ho creu": "Ara prem l'accelerador. Tu pots. Endavant". L'autor de l'article ha volgut mostrar, també, la seva sorpresa per l'anunci de Casals aquesta setmana: "Ningú no ho hauria dit, que en un posat tan inofensiu hi havia tanta fermesa. Quan vas ser escollida presidenta d'Òmnium Cultural, es van sentir uns quants "Vols dir? Vols dir?". Era difícil de creure que amb aquella veu suau, i aquell discurs tan centradet, es pogués empènyer l'entitat en uns temps tan turbulents com els actuals".

Bosch ha conclòs que en l'escenari que tenim, polític i associatiu, "no sobra la gent com tu, que combina coratge i seny" i ha elogiat aquesta "barreja infreqüent, que cal aprofitar i que és un regal del destí" de Muriel Casals.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat