Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 1 de de febrer del 2011 | 15:48
Cartes al director · Política

Arguments

Benvolgut,
Sóc la coordinadora de Reagrupament del Barcelonès Nord. Acabo de llegir la notícia del seu diari sobre el pacte municipal a Barcelona entre Reagrupament i Esquerra. M'ha sorprès el comentari en relació "al futur més que incert" que vostès auguren a Reagrupament.

Voldria saber en quins arguments es basen per fer aquesta afirmació. Des de la meva tasca li puc assegurar que nosaltres continuem la nostra feina amb els mateixos objectius de sempre i més ben organitzats que mai. I amb noves incorporacions!!

Per què són tan lleugers en les seves anàlisis? Per què creen confusió?. Els resultats adversos en unes eleccions sense projecció als mitjans o amb una projecció que ens perjudicava, competint amb els grans aparells dels partits, amb l'aparició d'una nova opció amb voluntat clara de dividir l'independentisme, no són la fi del món.

Cregui'm no menystingui la força de Reagrupament. Si ho fa, és que no coneix la seva gent.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat