Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Notícia · Comunicació

De Tribuna.cat a Nació Digital

L'Associació sense finalitats de lucre Tribuna Catalana creu que ha arribat el moment de replantejar-se la tasca de servei al país que ha desenvolupat en els últims quinze anys a través de la seva web tribuna.cat. I és que la premsa digital en tots aquests anys  ha crescut  exponencialment i s'ha consolidat al nostre país.


Opinió · Comunicació

Tribuna.cat, quinze anys de servei al país

Quan vaig començar a editar el portal de Tribuna Catalana ho vaig fer amb la mateixa il·lusió i voluntat de servei al país que he tingut en totes les publicacions que he fet 
Miquel Sellarès
President de Tribuna Catalana
 ·
Crònica · Afers religiosos

Mig any de pregària per la sobirania catalana

"Cristians x la sobirania" és una operació de pregària setmanal que es va posar en marxa fa sis mesos sobretot a través de les xarxes socials. Un dels seus promotors és el sacerdot Cinto Busquet que parla i actua a partir de la realitat social, de l'Evangeli i de la Doctrina Social de l'Església.

Opinió · Política

Incredibilitat

No cal ser un gat vell per dubtar, amb profund coneixement de causa, que els missatges que arriben de Madrid, amb promeses de llaminadures, s'arribin a materialitzar mai.

Miquel Strubell
Sociolingüista
Opinió · Política catalana

El respecte a la llei

És un tema que es repeteix constantment. Davant de les reivindicacions catalanes la resposta habitual per a no fer-ne cas és reclamar el respecte a la llei vigent. Tots els règims i tots els estats tenen unes lleis fonamentals que estan incloses en el que s'anomena La Constitució i que el jutges i els governs tenen la responsabilitat de fer-la respectar.
Jordi Porta
 ·
Crònica · Política catalana

Un cordó sanitari a la incongruència i la indefinició: PSC

El PSC planteja obertament portar al Tribunal Constitucional el pressupostos de la Generalitat de Catalunya en tràmit al Parlament. Aquesta proposta, pendent d'executar-se, es contradiu amb la bondat expressada en molts ajuntaments a l'hora d'acordar programes de govern amb forces independentistes (PDECAT, ERC,...).
Opinió · Seguretat

Una política de defensa?

Darrerament ha sorgit un debat sobre si la futura Catalunya independent necessitarà o no d'una política de defensa i, més particularment, d'un exèrcit. Aquest debat està equivocat de base ja que aquest no hauria de ser el debat,
Marc Costa
Advocat i politòleg
La fotografia · Política

Puigdemont contraposa "l'interès que hi ha al món per saber què passa a Catalunya" amb el que té la política espanyola

 ·
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, s'ha reunit  a la Cambra dels Representants dels Estats Units, al Capitoli de Washington, amb els congressistes Eliot Engel, Dana Rohrabachery i Laurence Francis Rooney. Unes trobades de les quals s'ha mostrat molt satisfet per "l'interès que han demostrat per saber què passa a Catalunya".
 ·
Notícia · Política

Tardà titlla Rajoy de 'triler' i posa en dubte del pla de 4.000 milions per a Rodalies anunciat fins al 2025

El portaveu d'Esquerra Republicana al Congrés, Joan Tardà, ha manifestat que l'executiu espanyol està fent 'un nou exercici de trilers en el qual sembla que hàgim de trobar la boleta'. Les declaracions, a l'entrada de la junta de portaveus del Congrés, arriben després de la visita de Mariano Rajoy a Barcelona,
 ·
Notícia · Política

Puigdemont: "Repto el president Rajoy a signar una clàusula antiincompliment de les promeses d'inversions"

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha afirmat des de Washington que l'anunci d'inversions en infraestructures que ha fet avui a Barcelona el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, "no representa cap novetat respecte a les promeses que s'han fet fins ara",
 ·
Notícia · Política

Convocatòria de la Beca d'Estudis Feministes Nativitat Yarza 2017

Per promoure els estudis en l'àmbit de les Ciències Socials sobre les dones, la Fundació Josep Irla convoca la Beca d'Estudis Feministes Nativitat Yarza, la qual pren el nom de qui va ser la primera alcaldessa escollida democràticament de la història dels Països Catalans.
 ·
Recull de premsa · Política catalana

Soler: "De moment no hi ha indicis que facin pensar que els comuns s'arremangaran per fer que les urnes arribin al seu destí"

En un article a l'Ara  Toni Soler afirma que "És a Catalunya on ha nascut el moviment independentista pacífic més important d'Europa; també és aquí on l'esquerra alternativa ha aconseguit passar per davant del socialisme tradicional. Cadascuna d'aquestes forces ha obtingut victòries parcials. Però totes dues poden acabar vinclant el genoll davant d'un enemic comú"
 ·
Notícia · Política catalana

"Venim als Estats Units a donar a conèixer el procés polític català"

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha assegurat  en l'inici del seu viatge oficial als Estats Units, que l'objectiu de l'estada és "estendre el coneixement del que està passant a Catalunya i per què està passant". "Venim aquí amb el mateix ànim amb què hem anat a altres països abans, que és explicar-nos i
La fotografia · Política catalana

Puigdemont: "Lluitem com ho van fer els americans per assolir els seus drets civils"

 ·
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha assegurat aquest vespre des dels Estats Units, en la conferència que ha pronunciat a la Universitat de Harvard sota el títol Catalonia, today and tomorrow, que "la nostra lluita és un reflex de la batalla pels drets civils americans".
 ·
Notícia · Política

En un article conjunt a "El Periódico" Puigdemont i Junqueras repassen els incompliments del govern espanyol amb Catalunya

El mateix dia que  Mariano Rajoy  visita  Barcelona per parlar d'infraestructures, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident, Oriol Junqueras, publiquen un article conjunt  a El Periódico en què asseguren que "les paraules de l'Estat se les emporta el vent".
 ·
Notícia · Política

Kereban: "La manera com afrontem les coses a Europa, en el segle XXI, és mitjançant la discussió i el vot"

L'impulsor del grup de discussió sobre Catalunya al Parlament Britànic el el diputat del SNP Partit Nacionalista escocès) , George Kereban, afirma que "tant a Catalunya com a Escòcia ens hem adonat que l'única manera de tirar endavant i tenir control dels nostres afers és ser independents. L'espai per a una solució federal ha desaparegut".
 ·
Recull de premsa · Política catalana

Miró: " Les tres variables que decidiran el desenllaç final"

En un article a l'Ara David Miró afirma que "El procés sobiranista entra en la fase del tot o res amb la incertesa, per les dues bandes, com a divisa. Ningú sap què passarà en el moment decisiu."
 ·
Recull de premsa · Política

Etxearte: "L'independentisme també se sustenta per un fort component emocional"

En un article al Punt Avui Odei Etxearte es fa ressò de les paraules de l'exministre Margallo a 13Tv en les que aquest va dir "la unitat d'Espanya o es manté als cors, cordialment o amb afectes, o això anirà malament".
Opinió · Política catalana

Ara l'Estat no té un "Tarradellas"

Quan es commemora el quarantè aniversari del retorn del president Josep Tarradellas a Catalunya tothom fa referència a aquesta efemèride des d'una perspectiva històrica i políticament correcta. Perquè Tarradellas mereix, naturalment, el respecte i l'agraïment del poble català, ja que va aconseguir mantenir
Miquel Sellarès
Periodista
 ·
Crònica · Seguretat

Una flor fa primavera

Diuen que una flor no fa estiu, però potser sí que fa primavera. Aquesta és la sensació que ens han deixat als qui integrem el CEEC esdeveniments relacionats amb la seguretat i la defensa que darrerament han tingut lloc al nostre país.

Opinió · Política catalana

Jo acuso Sr. Eugeni Gay

Jo acuso el Sr. Eugeni Gay, que encapçala el manifest "El derecho al servicio de las libertades", de ser responsable de que Catalunya no es regeixi per l'Estatut d'Autonomia que van votar els ciutadans en referèndum l'any 2006, 
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
 ·
Entrevista · Nació Digital

Junqueras: "Per respecte al Pacte Nacional pel Referèndum, donem-li temps abans de fixar data"

La setmana de l'aprovació dels seus primers pressupostos com a Vicepresident i conseller d'Economia Hisenda, Oriol Junqueras (Barcelona, 1969) respira més calmat, al Parlament. La CUP, però, va acompanyar els seus dos vots a favor i vuit abstencions amb una exigència clara: data i pregunta ja.
 ·
Recull de premsa · Política catalana

Culla: "La direcció del PSC ha aconseguit evitar que Ferraz ressuscités la Federació Catalana del PSOE..., al preu de convertir de facto el PSC en aquesta federació autonòmica, obedient i sucursalitzada"

En un article al País Joan B. Culla afirma que "el PSC ja no és el PSC dels "trenta gloriosos" (1978-2008), sinó una força menor que es mou en el 15% dels vots, amb prou feines l'ala esquerra del front unionista que completen C's i PP".
 ·
Recull de premsa · Seguretat

Sellarès: "Seguretat Nacional i Procés"

En un article al Punt Avui Miquel Sellarès afirma que "L'actual sistema de seguretat pública de Catalunya té, doncs, una funció vital en el Procés, impedir mitjançant la informació, la intel·ligència i utilitzant l'acció si és necessari, que ningú des dels extrems ni des de les clavegueres pugui alterar la pau i el civisme que fins ara ha regit aquest".
 ·
Crònica · Afers religiosos

Intel·lectuals cristians. Compromís i pluralitat.

Els intel·lectuals cristians, a Catalunya i al món, mantenen un compromís cívic i de fe, de llibertat i pluralitat. S'ha posat de relleu en el II Congrés de Qüestions de Vida Cristiana (QVC) organitzat pels editors d'aquesta revista (Fundació Joan Maragall i Abadia de Montserrat).

 ·
Notícia · Comunicació

El nou director de Tv3 afirma "Jo vinc aquí a arriscar"

El recentment nomenat com a nou director de TV3, Vicent Sanchís, afirma que el que ell pretén és "fer, des de la qualitat, una televisió innovadora, experimental" . "Jo vinc aquí a arriscar"assegura.
 ·
Recull de premsa · Política catalana

Álvaro: "Idealistes i pragmàtics"

En un article a la Vanguardia Francesc-Marc Álvaro afirma coincidint amb el quarantè aniversari del retorn de Tarradellas que "Més enllà de cada època i de cada sensibilitat, la presidència és la plasmació d'aquesta idea de govern propi, que no pot reduir-se només a la solució autonòmica perquè és anterior a l'Espanya de les autonomies".
 ·
Recull de premsa · Política

Genovès: "Un esturió escocès a la cort d'Anglaterra"

En un article a l'Ara M. Dolors Genovès afirma  "Si Escòcia continua formant part del Regne Unit post-Brexit, sota l'hegemonia de les decisions que es prenen des del govern de Londres, que no ha complert cap de les promeses de més autogovern que Cameron i el laborista Gordon Brown van fer, el futur d'Escòcia no pinta bé".
 ·
Crònica · Nació Digital

El Parlament aprova els pressupostos del referèndum en un ple convuls

"El Govern, dins les disponibilitats pressupostàries per al 2017, ha d'habilitar les partides per garantir els recursos necessaris en matèria d'organització i gestió per fer front al procés referendari sobre el futur polític de Catalunya".
 ·
Notícia · Política catalana

Pascal: "Volem captar talent i que la gent més preparada de la societat s'il·lusioni i faci el pas a la política"

Al Matí de Catalunya Ràdio  la coordinadora general del Partit Demòcrata, Marta Pascal, ha reivindicat el PDeCAT com a "punt de trobada de tota aquella gent, no només convergents, il·lusionada per tirar endavant els reptes de futur del país".
 ·
Recull de premsa · Política

Otegi: "Que sense violència es podia parlar de tot ha estat la gran mentida"

En una entrevista concedida al Punt Diari el secretari general de Sortu afirma  "Jo crec que el procés català és absolutament irreversible, només cal comprovar que una grandíssima part de la població ha desconnectat d'Espanya, ja no pensa en Espanya".
 ·
Recull de premsa · Comunicació

Gifreu: "Avui encara TV3 és la millor televisió que tenim a Catalunya. Però els perills de degradació i residualització de TV3 sotgen per moltes bandes"

En un article al Punt Avui  el periodista i professor emèrit de comunicació a la UPF afirma en relació a TV3 "observem com el canal públic català ha anat perdent en l'última dècada audiència, credibilitat, prestigi, influència social i cultural i legitimació política".
Opinió · Política catalana

Orgull i satisfacció

Seguir per televisió el judici del Cas Palau ens omple d'orgull —d'orgull i satisfacció, que deia aquell monarca que subvencionàvem perquè matés elefants i perquè manés callar als presidents d'altres estats— i ens fa agrair al govern de Rajoy i els seus col·laboradors necessaris (començant pel PSC, cada vegada més PSOE)
Xavier Serrahima
Escriptor
Opinió · Política catalana

Més que el COM, el PER QUÈ.

Hem arribat sens dubte al moment decisiu d'aquest procés nostre cap a un país nou i diferent. De mica en mica, hem caminat des de la societat civil cap a la política.Ha costat, perquè en aquests anys, tant si comptem des del 2010 com si ho fem des del 2014 (9N), no sempre els ritmes  entre la política i la societat han anat compassats.
Carme Arenas
Escriptora
 ·
Crònica · Política catalana

Els reptes del legislador català: de llei a llei, però com aguantar (fins al 24 de setembre?)

Si una cosa tindrà clara el legislador català és que no voldrà renunciar a cap garantia democràtica que faci incontestable, internacionalment i políticament, la celebració del referèndum d'autodeterminació a Catalunya
 ·
Notícia · Política catalana

El president Puigdemont demana poder-se explicar al Senat

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, hauria enviat  fa deu dies una carta al president del Senat, Pío García Escudero, demanant-li poder  celebrar una conferència amb el titol de "Referèndum català" a l'antiga Sala de plens de la Cambra Baixa. La carta de moment no ha rebut resposta.
 ·
Recull de premsa · Política catalana

Ramoneda: "Convulsions partidistes"

En un article a l'Ara Josep amoneda fa un repàs del complexe mapa polític català i com aquest s'ha transformat en els últims anys.
Opinió · Política catalana

Els deures del PDeCAT

No són bons moments per la neoconvergència. Malgrat que el relat internacional del Procés acabarà convertint als inhabilitats pel 9N en màrtirs de la democràcia –i més aprofitant la deixadesa de la diplomàcia pública espanyola, que és ben poc sibil·lina–,
Xavier Ginesta
Periodista i professor del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
 ·
Notícia · Política catalana

Joan Ignasi Elena: "Diuen mentides per allunyar els no independentistes del referèndum. No ho permetrem"

En una conferència al IV Congrés 'Qüestions d'Estat' que organitza Òmnium Cultural Badalona-Barcelonès Nord el coordinador del Pacte Nacional pel Referèndum, Joan Ignasi Elena, ha desgranat les mentides que aquells sectors contraris al referèndum expliquen per intentar aturar "la voluntat majoritària" del poble de Catalunya de decidir el seu futur a les urnes
 ·
Notícia · Nació Digital

Divisió entre els afiliats de CCOO: el 43% aposta pel federalisme i el 40% per la independència

Els afiliats catalans de CCOO estan dividits pel que fa a les seves preferències respecte la relació que hauria de tenir Catalunya amb Espanya. Segons una enquesta interna a uns 9.000 membres del sindicat feta pública aquest dilluns, un 68,6% d'aquests s'ha posicionat en relació a aquesta qüestió i,
 ·
Recull de premsa · Política catalana

Pugès: "Un final que no pot ser altre que construir un estat que respongui a les necessitats dels seus ciutadans"

En un article a l'Ara Pere Pugès enumera les raons per les quals creu que seria molt necessari "fer un congrés ciutadà per debatre el país que volem".
 ·
Recull de premsa · Política catalana

Grau: "Tot dependrà dels catalans"

En un article al Punt Avui Jordi Grau afirma  que ja "se sap, si la política fa estranys aliats de llit, que es deia en castellà, la corrupció uneix gent que es van carregar l'independentisme i independentistes que es volen carregar el sistema".
 ·
Notícia · Política catalana

Marta Rovira: 'Estem il·lusionant la gent a través de les oportunitats que ens dóna poder construir un Nou País'

Aquest cap de setmana Esquerra Republicana ha fet un desplegament sense precedents, ni tan sols en campanya electoral, ubicant més de 145 parades de forma simultània arreu del país, incloent-hi totes les capitals de comarca. Aquesta acció, aquesta 'macroparada', s'emmarca dins de la campanya participativa 'La República que Farem'.
 ·
Recull de premsa · Política

Álvaro: " És ingenu pensar que una sortida per posar fi al procés seria el mateix que una solució del problema"

En un article a la Vanguardia Francesc-Marc Álvaro assegura respecte la sentència del 9-N  que "el canvi de rasant hauria de servir perquè l'independentisme fos menys naïf i tingués una visió més complexa del terreny de joc"
 ·
Crònica · Política catalana

La generació de la independència. Hi ha relleu?

Fa uns dies es va fer la presentació del llibre "La Generació de la Independència. Del bloc d'Estudiants independentistes (BEI) a l'Associació Catalana de Professionals (ACP)" escrit per Francesc Marco-Palau i que compte amb un pròleg escrit per Jordi Sànchez, Jordi Cuixart i Òscar Escuder.
 ·
Crònica · Afers religiosos

Mossèn Xirinacs: "Avui la meva nació esdevé sobirana absoluta en mi"

Mossèn Lluís M. Xirinacs va ser trobat mort el 6 d'agost de 2007, dia en que complia 75 anys. El 16 d'agost següent es va celebrar una missa funeral a Santa Maria del Mar i un acte de comiat al Fossar de les Moreres. En el desè aniversari d'aquests fets, l'escriptor i periodista Lluís Busquets i Grabulosa ha escrit el llibre "Xirinacs, el profetisme radical i no violent".
 ·
Crònica · Seguretat

Crida del CEEC: "Quin paper han de tenir els nostres cossos de seguretat en el Procés?"

En les últimes setmanes el CEEC ha rebut diverses consultes de comandaments, quadres i funcionaris dels cossos de Seguretat i Emergències de Catalunya demanant quina ha d'ésser la seva contribució al Procés.
 ·
Notícia · Llengua

La Plataforma per la llengua crea una app per tal de poder valorar l'ús del català als comerços

La Plataforma per la Llengua ha creat "CatalApp" una  aplicació mòbil que ens  permetrà millorar la presència de la llengua catalana als establiments comercials i de serveis. Cada usuari registrat pot valorar i comentar l'ús que es fa de la llengua catalana en l'atenció oral, escrita i virtual dels més d'1.500.000 de comerços i establiments geolocalitzats per l'aplicació.
Opinió · Política

Han signat la seva inhabilitació

Els jutges que han signat les inhabilitacions d'Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau potser pensen que han honorat un ordre legal al servei de la justícia però han formalitzat la seva pròpia inhabilitació davant d'una majoria de ciutadans que
Fèlix Martí
Filòsof
Opinió · Política catalana

De què va Artur Mas?

Quan vaig sentir l'al·legat final d'Artur Mas davant el tribunal colonial que ha de decidir sobre la seva inhabilitació per haver propiciat la consulta del 9 de novembre de 2014, vaig comentar, en una nota a facebook, que aquell discurs m'havia semblat "digníssim".
Humbert Roma
Periodista
 ·
Notícia · Política

El conseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva, ha pronunciat una conferència al parlament britànic

El conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, ha pronunciat  una conferència en la primera sessió que organitza el grup parlamentari britànic All-Party Parliamentary Group on Catalonia (APPG).
 ·
Recull de premsa · Política

Del Toro: "Catalunya ja no és Espanya, és un altre país per voluntat pròpia a gairebé tots els efectes,i això no té marxa enrere"

EN un article a l'Ara Suso del Toro afirma "Els mitjans de comunicació construeixen i ordenen la vida social d'un país. Buscant informació en mitjans espanyols -és a dir, madrilenys- i catalans, constato cada dia que informen i retraten dos països diferents".
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Editorial
El seu diàleg és portar als Tribunals a la presidenta Forcadell

Ha arribat l'hora de la veritat i l'Estat ho sap. Així traient-se la careta del seu suposat diàleg les seves titelles judicials porten Forcadell als tribunals. El que no saben, ho almenys ho fan veure, que hi ha milions de catalans que no els tenen por i que n'hi ha centenars de milers que actuarien com  ha fet Carme Forcadell.

Butlletí
Et vols subscriure al butlletí de Tribuna Catalana?
Rebràs l'edició diària via mail
NOM I COGNOMS
DIRECCIÓ DE CORREU
Opinió
Les maniobres per desviar l'atenció pública
Jordi Porta
Respecte, dignitat i seguretat per a la nostra policia
Marc Costa
Advocat i politòleg
Carta oberta de Miquel Sellarès, president del CEEC: No aconseguireu embrutar-me!
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya
Unilateralitats i referèndums
Isidor Marí
Sociolingüista
Deixem-nos d'eufemismes propis de poble, encara, colonitzat
Humbert Roma
Periodista
Que llueva que llueva la virgen de la cueva !
Mònica Sellarès
Entabanadors de ciutadans
Xavier Ginesta
Periodista i professor del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
Judicialització inútil
Fèlix Martí
Filòsof
Quan i com farem futur?
Miquel Strubell
Sociolingüista
Judici al procés d'independència
Jaume Marfany
Filòleg
La giga enquesta
Isidre Palmada
Professor
Forcadell: La línia vermella
Miquel Sellarès
Periodista
Preparem la resistència gandhiana
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Confiances
Guillem Clapés
Conseller nacional d'ERC
Invertim en les persones per construir un país millor
Meritxell Budó i Pla
Vicepresidenta quarta de la Diputació de Barcelona i presidenta delegada de l’Àrea d’Atenció a les Persones
Processos constituents
Ferran Requejo
Catedràtic de Ciència Política de la UPF
Dos arguments funcionals a favor de tenir un Estat
Ramon Queralt
Ambientòleg i llicenciat en dret
Unitat
Carles Campuzano
Carles Campuzano, portaveu adjunt de Democràcia i Llibertat al Congrés dels diputats
Reflexions sobre la decisió d'en Raül Romeva
Jaume Bosch
Diputat d’ICV al Parlament de Catalunya
El poder d'un vot
Marta Rovira
Sociòloga
La saviesa del poble
Miquel Àngel Essomba
Professor de la UAB
Desacomplexadament independentistes
Miriam Nogueras
Regidora de CdC a Cardedeu i número 4 de Democràcia i Llibertat per Barcelona
Prioritats socials pel nou Govern
Oriol Illa
President de la Taula del Tercer Sector
Facin el que facin a Espanya, aquí cal anar posant les bases del País que volem
Josep Maria López Llaví
Acord d’Esquerres per la República Catalana
Sentit institucional, sentit de país
Jaume Ciurana i Llevadot
Diputat de Presidència de la Diputació de Barcelona, Serveis Generals i Relacions amb la ciutat de Barcelona
Necessitem ens supramunicipals adaptats a les necessitats de la ciutadania
Dionís Guiteras
Vicepresident primer i responsable de l’àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona
Mentrestant, què?
Josep Poca
Escriptor
Perquè la CUP torni a ser la CUP
Bernat Gimeno
Periodista
11S/2016: El procés es reactiva
Pere Pugès
Cofundador de l’ANC
Espanya i dues esquerres catalanes
Xavier Godàs
Sociòleg i alcalde de Vilassar de Dalt
Preparar-nos per a un enfrontament intens i continuat
Ignasi Faura
Advocat
"M'exalta el nou i m'enamora el vell"
Carme Arenas
Escriptora
Desconnectem del franquisme - la Derogació de la Llei d'Amnistia del 1977
Daniel Laspra
Advocat del CADCI
Biblioteques públiques a Catalunya al servei de la nova República
Martí Pujol
Vicepresident tercer i president delegat de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació
Catalunya serà digital o no serà
Mercè Conesa
Presidenta de la Diputació de Barcelona
Entrevista
S'han acabat els lliris blancs, cal anar fins a les últimes conseqüències
"Sense la nostra decisió, CiU no s'hauria trencat mai": Demòcrates de Catalunya fa un any
Marta Pascal: "La millor manera de defensar el procés és no decantar-nos ni pel PP ni pel PSOE"
L'Acudit per Puyal
S'ha dit
El més llegit
Cartes al director
Divendres, 26 de d'abril del 2013 | 18:21
Calúmnies
August Bernat i Constantí
Divendres, 26 de d'abril del 2013 | 18:13
L'Estat ens roba
Alberto Romero
Dilluns, 11 de de juliol del 2011 | 17:24
Eslovènia ens marca el camí
Joaquim Torrent i Blanch
Dijous, 12 de de gener del 2012 | 19:38
Catalunya Nord
Francesc Bitlloch
Documents
Dilluns, 19 de de desembre del 2016 | 14:06
Compareixença de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, després d'haver declarat davant del TSJC
Dimarts, 15 de de novembre del 2016 | 12:12
Segons un sondeig de l'ICPS l'opció del Sí s'imposaria en un referèndum
L'afirmació s'extreu dels resultats d'una mostra realitzada per l'Institut de Ciències Polítiques i Socials, adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona, a 1200 persones entre el 26 de setembre i el 17 d'octubre.Així a la pregunta 'Si demà es fes un referèndum per decidir la independència, vostè què faria?'
Dimarts, 14 de de juny del 2016 | 11:09
L'ANC vol una Diada descentralitzada al territori
La comissió de mobilització de l'ANC encarregada d'organitzar els actes de la Diada planteja concentracions a Barcelona, Lleida, Tarragona, Salt i Berga per celebrar, per primer cop, una manifestació descentralitzada. La proposta s'ha d'acabar de decidir la setmana vinent.
Dijous, 21 de d'abril del 2016 | 11:46
Demandes del Govern català a l'executiu espanyol
Dissabte, 31 de de desembre del 2016 | 11:54
Text íntegre del missatge de Cap d'Any del President Puigdemont 2016
Dimecres, 30 de de març del 2016 | 12:08
Per un veritable procés de normalització lingüística a la Catalunya independent
Dijous, 13 de de novembre del 2014 | 21:51
Crida a un nou país
Dilluns, 1 de de desembre del 2014 | 19:46
Declaració de Cornellà
Divendres, 3 de de juliol del 2015 | 06:47
Manifest de compromís per la independència

Resum setmanal
Indica publicitat