Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 9 de de gener del 2017 | 18:40
Opinió · Política catalana
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya

Carta oberta de Miquel Sellarès, president del CEEC: No aconseguireu embrutar-me!

Ja fa anys que esperava que aparegués aquesta desinformació i difamació  sobre el CEEC (Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya)  i la FCDP (Fundació Centre de Documentació Política) 

que ha publicat un diari estatal. Des del  CEEC i Tribuna.cat estàvem i estem al punt de mira de l'unionisme, el sector dels negocis de CDC i de la màfia de "xitxarel.los" de Quico Homs que d'una manera irresponsable fan el joc i la feina a les clavegueres de l'estat. 

Podria i, ho faré en el seu  moment, respondre  en detall i contundència. Avui, però no ho faig  perquè no vull  perjudicar  d'una manera directa  o indirecta  el Procés o alguna de les  persones  i/o institucions que hi participen.

Com a president del CEEC vull  manifestar, però, que durant anys aquest  va ésser la branca de seguretat i defensa de la Fundació Centre de Documentació Política com també ho van ser  durat trenta-cinc anys d'existència altres iniciatives prou conegudes i prestigiades. Vull  també posar de manifest que ambdues van ser  fundades per mi i que des d'un inici van estar coalligades i que durant  trenta anys en vaig  ser el seu promotor i responsable únic. Només durant els últims anys i va participar la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, quedant només el 30% sota la meva responsabilitat com a patró fundador.

El 4 de maig del 2010 em vaig jubilar i per raons personals i de salut vaig estar uns mesos fora de l'òrbita política i és en aquest context temporal, i d'una manera poc clara i poc transparent, que es va organitzar una liquidació de la Fundació Centre de Documentació Política i altres institucions de l'espai de comunicació català. Tota l'operació va ser dirigida per Quico Homs i el seu equip que volia el poder absolut de la comunicació depenent del Govern.

Pel bon nom del CEEC i de la Fundació Centre de Documentació Política estem elaborant un informe que rebatrà totes les desinformacions i esperem obligarà a una rectificació i a una explicació política per part dels organismes que hi van participar. Aquest es publicarà després del Procés quan aquest, ho repeteixo, no pugui de cap de les maneres perjudicar-lo.

Tot quedarà, així, aclarit i potser hi haurà qui descobrirà i entendrà moltes coses....No m'acolloniré i em mantindré ferm.

Miquel Sellarès, president del CEEC i fundador de la Fundació Centre de Documentació política.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Més opinions de Miquel Sellarès
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya
Opinió · Seguretat
El CEEC i l'estat de la nostra Seguretat Nacional
Opinió · Seguretat
La Guàrdia Urbana, al límit
Opinió · Seguretat
Deixeu en pau a la Policia de Catalunya!
Opinió · Política catalana
Utilitzar la Guardia Civil a Catalunya
Notícies relacionades
Opinió · Comunicació
Tribuna.cat, quinze anys de servei al país
Opinió · Política catalana
El respecte a la llei
Opinió · Política
Incredibilitat
Recull de premsa · Seguretat
Sellarès: "Seguretat Nacional i Procés"
Opinió · Seguretat
Una política de defensa?
Opinió · Política catalana
Ara l'Estat no té un "Tarradellas"
Opinió · Política catalana
Orgull i satisfacció
Opinió · Política catalana
Jo acuso Sr. Eugeni Gay
Opinió · Política catalana
Més que el COM, el PER QUÈ.
Opinió · Política catalana
Els deures del PDeCAT
Indica publicitat