Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 3 de de febrer del 2010 | 16:07
Cartes al director · Política

Resposta a l'article de Joan Carretero

(Sobre l'article La cacicada de Carretero')Si us definiu com a Servei d'Informació Català, no feu honor a aquest nom perquè heu de saber que a la Junta directiva de RCat mai s'ha tractat la qüestió que dieu que va motivar les discrepàncies entre 4 i 12 dels seus membres. Abans de res heu de comprovar les dades que us arriben i no creure-us la primera cosa que us diuen.

La raó per la qual Joan Carretero va plantejar que no volia seguir a la Junta és que 4 persones estaven actuant al marge de la filosofia i la motivació de fundació de RCat, que no és reproduir el regne de taifes que hi ha a l'estructura dels partits (jo controlo un territori i a canvi et deixo fer el que vulguis a tu en un altre, però no ens interferim). O és que el president d'una associació política no pot saber quins són els responsables locals i comarcals de la seva entitat, perquè l'encarregat d'organització contesta amb evasives?

Podeu valorar si aquesta crisi serà superada o no, o serà un llast en el nostre projecte. Potser per això, després, heu publicat un escrit d'un reagrupat. Ho celebro. Però el primer article encara hi és i menteix. Sigueu seriosos i professionals. La credibilitat no és permanent.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat