Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 8 de de juliol del 2009 | 14:58
Cartes al director · Política

Sobre ERC

No estic afiliat al partit (ni a cap) però l'he votat sempre per allò de ser l'únic partit (amb cara i ulls) que demana la independència, i a més, obertament. Demanar la independència d'un país pressuposa estimar-lo (llengua, costums, història i la terra que trepitgem). Era de suposar que els seus dirigents complien aquests requisits, pensant en patriotes com Macià, Companys o en Les tombes flamejants.


Però vet aquí que els nostres dirigents actuals han demostrat estimar més ser persones importants del partit que persones que ho donarien tot per Catalunya, i tots a estirar-se els cabells per estar a dalt de tot i per fer valer el seu pensament polític particular. No, amics, això no ho porteu bé. Ara que s'acosten eleccions tot és corregir coses a corre-cuita i a fer veure que us estimeu molt. I després què ens espera? com sabem que no tornaran les esgarrapades? Jo no me'n refio pas.
  

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat