Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 11 de de febrer del 2010 | 15:40
Cartes al director · Política

Catalunya-Europa

Ens haurien de deixar decidir als catalans, com a membres de la Comunitat Europea, sobre tot el que fa referència a les grans infraestructures de Catalunya, com l' abocador Nuclear, la línia Sentmenat-Bescanó-Baixàs, L'Ave i les 3 plantes de cogeneració de gas, que ens imposen a la ciutat de Girona i rodalies.

Tots els catalans tenim dret a decidir el nostre futur, per les properes generacions, per les persones, per l'impacte paisatgístic causat per la tala d'un milió d'arbres, pels ramats, 
pels ocells, per la SALUT.

Ja n'hi ha prou de campanyes polítiques. Els catalans volem fets i no paraules, i menys interessos econòmics a costa del futur i del progrés del planeta (no pas el de la Banca).

França, amb la MAT, ha donat exemple, fent debats públics i oberts a tothom, amb alcaldes, plataformes, científics, promotors.... I en canvi ací ni convoquen a les Plataformes, ni als alcaldes. D'això se'n diu democràcia bananera.

Hem de lluitar per poder parlamentar amb el nostre govern sobre la Macroinfraestructura de la MAT, que estem pagant el 50% del soterrament Francès i a nosaltres, als catalans, no ens han tingut en compte amb res. Som cornuts i els paguem el beure, com amb altres tantes coses que passen al nostre país.

Per més INRI, el senyor Zapatero és president temporal d'Europa.

No fa llàstima tot plegat?

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat