Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 18 de de novembre del 2010 | 15:56
Cartes al director · Política

Sobre la crònica de Felip Puig

Diuen en el butlletí d'avui que Felip Puig va afirmar a Mollerussa que era independentista. I que aquesta afirmació la va fer quan ja no hi havia premsa. No sé qui us ha informat, però ja us puc dir que no és així. Primer, no es va convocar premsa a l'acte. Segon, en Felip Puig ha dit públicament en actes públics i en entrevistes a mitjans de comunicació que és independentista, no hi havia cap motiu per amagar-se'n. No se n'ha amagat mai, ni se n'amaga ara. Tres, ha dit públicament que CiU sols plantejarà aquest referèndum quan hi hagi possibilitats de guanyar-lo. Si ja ho ha dit en altres ocasions públicament, tampoc tenia necessitat de fer-ho.

El fet que la línia editorial d'aquesta publicació no coincideixi amb aquests plantejaments, no és motiu perquè es ridiculitzi al dirigent nacionalista.

Agrairia que aquests comentaris es fessin públics. Moltes gràcies.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat