Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 5 de d'octubre del 2015 | 10:43
Crònica · Anàlisi política

Resultats finals de les eleccions de Catalunya: error o manipulació

Primera conclusió: 2 a 3 Dècimes i  9.100 Vots separen Independentistes d'Unionistes.

La polèmica suscitada sobre el recompte de Vots de les eleccions Autonòmiques de Catalunya i les posteriors valoracions, escrutat el vot final per correu, em permet fer les següents puntualitzacions:

Barcelona · 1. Els vots blanc+nuls altres candidatures,compten en el còmput final escrutat el 100 per cent, per ser vots de Participació, i no poden quedar exclosos  del còmput  total.

2 .En el cas de Altres Canditatures referides a les Forces Polítiques que pel seu  nombre de Vots no arriben a la representació minima exigida,no es pot ni s´ha de incloure per Error o manipulació en cap bloc.(ni Independentista ni Unionista).

Serveixi com exemple i amb claretat el cas d' Unio.Cat-Pacma-Recortes Cero-Verdes-Piratas. Tots ells sumen  148.000. Vots, però no tenen representació. A la suma total d´aquests      s´ha d´afegir els Vots Blancs+Nuls.Tots ells sumen  186.000.Vots, el 4.5%.Total de Participació.

Amb aquestes puntualitzacions dins el Marc Legal del Govern de L´Estat, i amb la NO AUTORITZACIÓ per part d´aquest, de Eleccions Plebisciàaries o Referèndum, i per aclarir en nombre de Vots, els resultats Finals serien:

T0TAL de VOTS……….4.128.000………..Comptabilitzat Vot Estranger per Correu.

Vots Independentistes…..1.966.420…….Junts Si+Cup………….47.6.%

Vots Unionistes…………1.975.538……Ciudadanos+Psc+Podemos.Cs.p+P.P. 47.9.%

Vots Blanc+Nuls+Altres Candidatures…..186.000…….4.5%.

Diferència de Vot……9.118. a favor del Bloc Unionista.

Percentatge en %....2  a  3  Dècimes favorables al Bloc Unionista.CONCLUSIONS:

(2 a 3 Dècimes i  9.000.  Vots separen Independentistes i Unionistes ).

1.Els Resultats de les Eleccions al Parlament de Catalunya 2.015,  comptabilitzat el Vot per Correu estranger acosta als partidaris de la Independència i Unionistes a un empat tècnic i una diferència de  9.118  vots  i  2  dècimes,escrutat el vot al  100.%.

2. Sorprèn que tant les forces independentistes com les unionistes, amb els seus equips d´assessors i polítics, no hagin detectat cap error o manipulació dels resultats finals.

3. La realitat del recompte final de Vots i la seva corresponent lectura,seria la següent:

Eleccions Plebiscitàries o Referèndum.( NO AUTORITZAT PER EL GOVERN DE l´ESTAT).

Vots Totals Participació…………………..3.942.000……….Participació……..71.7.%

Vots Independència…………1.966.420……..Junts Si+Cup…………….49.9.%.

Vots Unionistes…………….1.975.538.Ciudad.+Psc.+Podemos Csp+P.P… 50.1.%.

Vots a Favor dels Unionistes….9.118.

( Vots No Comptabilitzats Blanc+Nuls+Altres Candidatures).

Prego com a Ciutadà de Catalunya que es fagin les oportunes rectificacions tant als mitjans de comunicació com entre les forces polítiques de casa nostra sense opinions partidistes, i que aquestes s´ajustin en la mesura que puguin a clarificar i contribuir a la confiança de la societat catalana.Albert Alabedra Llena…….Estratègia i Comunicació.alcat56@gmail.comVersió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat