Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 28 de de juny del 2012 | 18:47
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació

Diari ARA: Rodés per Soler

Oriol Soler, l'home que va estar al capdavant i va ser el motor de la iniciativa d'engegar el Diari ARA ha donat aquesta setmana per acabada la seva aportació en aquest projecte per a retornar a reforçar el Grup Cultura 03, un grup de comunicació que compta amb excel·lents revistes com Sàpiens, Descobir, Cuina, etcètera.

Ferran Rodés i Oriol Soler.

Oriol Soler ha fet una excel·lent feina i ha donat el bo i millor d'ell i del seu equip per crear el Diari ARA, un diari diferent que representa una nova generació de periodistes i de professionals de la informació al país.

Ara, Soler serà substituït per un home que acumula una gran experiència professional, Ferran Rodés, qui encara una nova etapa al Diari ARA amb la delicada missió de consolidar la capçalera en uns moments de crisi general: crisi de la premsa, de la publicitat, etc.

I també en un moment delicat, en què el Govern de Catalunya ja compta amb un diari de capçalera, La Vanguardia, al qual hi ha destinat més de 8 milions d'euros.

Esperem que Rodés tingui èxit i consolidi aquesta eina d'informació i pensament que és el Diari ARA, una eina vital per a la nostra contrucció nacional. Gràcies Oriol Soler i Ferran Rodés pel vostre servei.

Reproduïm, a continuació, el comunicat oficial emès per la Junta de Socis del Diari ARA.



Junta General de Socis del Diari ARA

A la Junta de Socis del Diari ARA celebrada aquest mes de Juny, s'ha acordatampliar el capital així com remodelar el Consell d'Administració.

Oriol Soler, President del Grup Cultura 03 i actual President del Diari, ha comunicat a la Junta la seva decisió d'abandonar les seves actuals responsabilitats a l'ARA pera poder dedicar-se a nous projectes professionals. Els fundadors de l'ARA, els membres del Consell d'Administració, del Consell Editorial i l'equip de l'ARA agraeixen la tasca que ha dut a terme l'Oriol en aquests primers mesos de vida del Diari i li desitgen molta sort en els seus projectes futurs.

La sortida de l'Oriol Soler anirà acompanyada de la compra de les seves accions i de les del Grup Cultura 03 per part de l'ARA. El Consell estudia dedicar aquestes accions a retribuir l'equip de periodistes i l'equip directiu.

Els socis han acordat també procedir a una nova ampliació de capital per aacompanyar el creixement actual i futur del projecte d'acord amb el pla de negoci. L'ARA és un mitjà de comunicació multiplataforma creat per un grupd'emprenedors dels àmbits cultural –com la Fundació Carulla–, periodístic –ToniSoler, Albert Om, Xavier Bosch, Antoni Bassas i Carles Capdevila, que n'és eldirector–, i empresarial, com Ferran Rodés (ISP/Havas), Víctor Font, (DeltaPartners) i Daniel Martínez (Focus).

Ferran Rodés, actualment President del Consell Editorial de l'ARA, ha estat nomenat President del Consell d'Administració. Des del seu naixement ara fa 18 mesos, l'ARA ha aconseguit ocupar un espaiimportant al món dels mitjans de comunicació a Catalunya, situant-se com a líderabsolut a nivell d'audiència digital en català amb més de 1,1 milions d'usuaris únicsi assolint la important xifra de 12.000 subscriptors, tant de paper com digitals.

L'ARA treballa diàriament d'acord amb el seu manifest fundacional, per repensar elpaís i el periodisme, donant suport a les comunitats més actives, des dels pares i mestres fins al món de l'empresa i l'emprenedoria, i els creadors culturals, científics i socials. També destaca pel seu caràcter innovador i per l'aposta decididaa nivell editorial i tecnològic de donar un pas endavant en el nou rol de la premsa en l'era digital.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat