Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 8 de de març del 2016 | 11:36
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació

El Nacional i Pepe Antich

Pepe Antich, promotor i director d'aquest nou diari digital, és un home coherent, sempre fidel al comte de Godó i, quan manava Pujol, a Lluís Prenafeta. Fins i tot, va fer un llibre dictat per Prenafeta, El Virrei, en el qual, sense documentació i sense contrastar informacions, es va dedicar a desprestigiar els entorns polítics i periodístics que havien posat en dubte aquell personatge que tan mal va fer al pujolisme.

Pepe Antich, doncs, té una llarga història de fidelitat als "sectors dels negocis" del país i ara, al cap dels anys, quan emprèn l'aventura en solitari d'El Nacional, els "sectors dels negocis", agraïts, li donen suport. A més, Pepe Antich s'ha transformat. Ara és quasi independentista... Però és cert que en aquesta aventura d'El Nacional hi ha excel·lents professionals, com David González, Marta lasalas, Iu Forn, Enric Vila, entre molts altres, cosa que segur que convertirà El Nacional en un producte periodístic de qualitat. 

Benvingut, doncs, El Nacional, i benvingut el transformisme -ara sobiranista- de Pepe Antich. Ja veurem què passarà quan vagin maldades.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat